Maria Ghiorghiu, previziune tulburătoare: „Se vorbeşte de venirea Antihristului”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 18:33
Maria Ghiorghiu, previziune tulburătoare: „Se vorbeşte de venirea Antihristului” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu previziune tulburătoare

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a postat un nou articol pe blog în care a făcut o nouă previziune tulburătoare. Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia de la Colectiv, cea care a lăsat România fără cuvinte. De această dată, Ghiorghiu a făcut unele preziceri cu tentă religioasă:

„ANTIHRISTUL DORIT DE LUME ! LUMEA ÎL VREA PE ANTIHRIST! Dragii mei, în aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor cateva cuvinte tare dureroase. Glasul spunea asa: „A descoperit Lumea!  Dar un alt glas continua: Da! Dar Lumea îl vrea pe Antihrist!” Prieteni dragi, toti mai multi semeni ai nostri vorbesc de venirea Antihristului si nicidecum de Venirea a Doua a Lui Hristos. Trebuie sa ne dorim fratilor, ca sa vina HRISTOS cat mai curand, iar antihristul sa nu vina deloc, sau sa vina cat mai tarziu pentru a-l birui cu Crucea Lui Hristos.

Maria Ghiorghiu, previziune tulburătoare

Iata si un articol in acest sens: 23 Octombrie 2017, ora 8,23 dimineata ! Dragii mei, in aceasta dimineata, in timp ce mergeam spre Iasi cu trenul, aud glas divin care spune asa: „Uite! Uite acolo! Clipă în care văd înspre Apus o sala de clasa si un baietel de vreo 8 anisori, care tocmai se indepărta de CATEDRA spre sala de clasa,in banca sa. Aud glas care intreaba asa:  Ce este acolo ? Antihistrul?

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Apoi îmi este arătat un barbat îmbracat in negru,ce statea la CATEDRA pe scaun si vorbea copilasilor din acea clasa. Dragii mei, eu ce pot să mai zic ? Sa ne intarim fratilor in Credinţă si astfel ANTIHRISTUL nu va mai avea loc ca sa se cocoloseaca întru noi. Sa implinim cele 10 PORUNCI a MANTUITORULUI HRISTOS si cu siguranta ANTIHRISTUL va sta la distanta si nu ne va îndepărta de HRISTOS si de PREA CURATA FECIOARA MARIA. Amin ! Cu dragoste, Maria”, este articolul tulburător pe care aceasta l-a publicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×