Maria Ciobanu și-a tatuat sprâncenele, la 81 de ani! Cum arată acum

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 17:47
Maria Ciobanu și-a tatuat sprâncenele, la 81 de ani! Cum arată acum GALERIE FOTO
Maria Ciobanu și-a făcut o schimbare! Artista și-a tatuat sprâncenele

Maria Ciobanu a decis de curând să-și tatuaze sprâncenele. Marea artistă a muzicii populare românești, în vârstă de 81 de ani, a apelat la serviciile unei prietene din America pentru a se înfrumuseța. Femeia este mândră de conturul perfect, astfel că s-a pozat și le-a arătat și fanilor săi cât de bine îi stă. ”Ciocârlia muzicii româneşti” locuiește acum peste Ocean și este înconjurată de oamenii care o iubesc.

Alături de ea este fiica sa cea mică, Camelia Filip, în vârstă de 50 de ani. Cu toate că este departe de Ionuț Dolănescu, încearcă să petreacă pe cât posibil cât de mult timp poate alături și de el, dar și de nepoți: Vlad (10 ani), Ioana Maria (8 ani) și Iancu Marian Nicolae (4 ani și jumătate).

Maria Ciobanu și-a tatuat sprâncenele, la 81 de ani! Iată cum arată artista

Maria Ciobanu le-a arătat fanilor ce schimbare și-a făcut. Artista a postat o poză pe o rețea de socializare alături de nepoțica ei în care se vedea cu ochiul liber conturul făcut. Veritabila artistă a decis ca anul trecut să-și încheie cariera muzicală și să plece din România. Acum, se bucură de privilegiul de a fi bunică, astfel că se ocupă strict de creșterea nepoțeilor, le gătește și se ocupă de ordinea casei.

Maria Ciobanu a decis să-și facă o schimbare de look al 81 de ani! Cântăreața și-a tatuat sprâncenele
Maria Ciobanu a decis să-și facă o schimbare de look al 81 de ani! Cântăreața și-a tatuat sprâncenele

Din păcate pentru fanii artiste, Maria Ciobanu a anunțat că vocea ei nu mai este într-o stare bună, așa cum o știau ei. „Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă așa cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, a spus Maria Ciobanu celor prezenți la un spectacol din Los Angeles. Familia cântăreței a anunțat că aceasta are stări acude de oboseală și că nu mai poate sta în picioare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×