Maria Ceușilă, cea mai frumoasă femeie din FRF

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/12/2018, 16:43
Maria Ceușilă, cea mai frumoasă femeie din FRF GALERIE FOTO
Ea este cea mai frumoasă angajată de la FRF!

Maria Ceușilă este cea mai frumoasă și atrăgătoare ahgajată din cadrul Federației Române de Fotbal. Tânăra are 27 de ani și este fiica lui Gheorghe Ceaușilă, fost fotbalist. Deși numele lui Ceușilă a născut în trecut câteva controverse, Maria se bucură să-l poarte mândră. „Când am debutat pentru Vâlcea, am vrut să văd ce notă am primit în ziar, dar nu mă găseam în caseta tehnică. Mi s-a spus că au trebuit să-mi schimbe numele în C. Gheorghe, se asemăna prea mult cu al lui Nicolae Ceauşescu.

La Steaua, în timpul unui cantonament la Forban, a venit Valentin, fiul lui cel mare, şi mi-a explicat că erau ordine date de sus să nu mi se folosească numele. Mi-a cerut să aleg: ori îmi schimbam numele în Giurcă, cel dinainte să fiu adoptat de bunicul meu, ori se folosea iniţiala. Am ales a doua variantă”.

Maria Ceușilă, cea mai frumoasă angajată de la FRF!

Fiica lui Gheorghe Ceușilă face furori în rându angajaților de la Federația Română de Fotbal. Cu ajutorul frumuseții sale iese foarte ușor în evidență și atrage toate privirile oriunde se duce. Aceasta a făcut jurnalist sportiv, iar acum lucrează în fotbal. „Mă ocup de proiectele derulate în cadrul Secretariatului General al Federaţiei Române de Fotbal. Tati este bucuros că activez în domeniul sportiv, îndeosebi în cel fotbalistic. George și-a lăsat amprenta în fotbalul românesc, dar nu numai acolo, ci și în sufletul meu. Pentru mine, fotbalul a fost dintotdeauna un hobby, iar bunul Dumnenzeu m-a ajutat să fac din hobby o carieră.

Maria Ceușilă, fiica lui Gheorghe Ceușilă
Maria Ceușilă, fiica lui Gheorghe Ceușilă

Iubesc fotbalul! Stimez și apreciez efortul jucătorilor şi al antrenorilor! Tot timpul sunt impresionată de rezistența lor atât la stres, cât si la presiunea fantastică, mai ales atunci când este vorba despre loviturile de la 11 metri, moment în care victoria sau eșecul unei echipe stau în gheata unui singur jucător. Trăind in casa cu un fost fotbalist, toate acestea le simt in suflet. Cât despre Universitatea Craiova… rămâne prima mea iubire!„ a declarat Maria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×