GALERIE FOTO. Elsa Pataky, soţia interpretului lui Thor, e româncă! Blonda a fost desemnată preferata fotbaliştilor de la Real Madrid

Iuliana Spirache   
în Monden
25/07/2016, 00:01
GALERIE FOTO. Elsa Pataky, soţia interpretului lui Thor, e româncă! Blonda a fost desemnată preferata fotbaliştilor de la Real Madrid GALERIE FOTO

Elsa Pataky este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Pe numele real Elsa Lafuente Medianu este măritată din 2010 cu actorul australian Chris Hemsworh, interpretul lui Thor, care a fost desemnat în 2015 cel mai sexy bărbat în viaţă.

Frumoasa blondă în vîrstă de 40 de ani este actriţă şi fotomodel cunoscut, iar un lucru mai puţin cunoscut este că mama sa este româncă, iar tatăl spaniol. Elsa a debutat cu roluri mici în telenovelă şi a devenit cunoscută mai ales pentru pictorialele din revistele pentru adulţi.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Românca a fost desemnată cea mai dorită femeie din Spania şi preferata fotbaliştilor de la Real Madrid (dar şi a altora, avînd în vedere că unii au presupus că a avut aventuri cu David Beckham).

Elsa a vorbit şi despre relaţia ei cu România. „Părinţii mei s-au cunoscut la Bucureşti, pentru că tata a lucrat aici o perioadă. S-au îndrăgostit, tata a luat-o pe mama în Spania şi, după o vreme, s-au căsătorit. Eu m-am născut la Madrid, din părinţi cu naţionalităţi diferite, ca şi mama mea de altfel: tatăl ei era român, Mircea Medianu, un actor cunoscut la Bucureşti, iar mama unguroaică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×