Lorena Balaci, mesaj dureros pentru Ilie Balaci: “Pe noi nici moartea nu ne desparte“

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/01/2019, 09:01
Lorena Balaci, mesaj dureros pentru Ilie Balaci: “Pe noi nici moartea nu ne desparte“
Lorena Balaci, mesaj extrem de emoționant pentru tatăl său, Ilie Balaci

Lorena Balaci își plânge tatăl și suferă cumplit după trecerea sa în neființă. Fata lui Ilie Balaci a lăsat un mesaj dureros despre moartea lui și despre durerea pe care a lăsat-o în urmă. Cunoscutul Ilie Balaci a murit la 62 de ani, la Craiova, în urma unui infarct. Familia fostului fotbalist legendar a fost devastată. „Vă mulțumesc că sunteți aici. Dumnezeu așa a vrut! Să îl ia repede. Aseară era bine. A vrut Dumnezeu să ni-l ia repede și tânăr. Sunt șocată! Nu am cuvinte.

Aș vrea să îi păstrăm memoria frumoasă. Toată viața mea nu am vrut decât să îi țin numele viu, să fie mândru de mine și de sora mea. Nu știu ce să vă spun. Cred că i-a cedat inima. Nu a răspuns la nicio manevră medicală. Nu știm încă ce a avut. Contează puțin. Am vorbit aseară cu el ca să-i spun că cel mic (n.r. fiul Lorenei, Atanasie) urmează să joace la echipa sub 17 ani. Ati joacă la ora asta, a aflat de decesul bunicului. I-am zis că e un înger acum”, a spus Lorena Balaci după ce anunțul că Ilie Balaci s-a stins din viață.

Lorena Balaci, mesaj emoționant pentru Ilie Balaci: Să nu uiţi că te iubesc la infinit!

Decesul fostului fotbalist a lăsat pe toată lumea în șoc. Familia sa pare să nu-și mai revină după pierderea suferită. Lorena Balaci, fiica acestuia, a lăsat un mesaj emoționant despre durerea încă vie. „Până la ziua în care mă vei stânge iar în braţe să nu uiţi că te iubesc la infinit! Tati, pe noi nici moartea nu ne desparte! ?”

Lorena Balaci la înmormântarea tatălui său
Lorena Balaci la înmormântarea tatălui său

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie, din cauza unui infarct. „Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor! Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost mesajul postat de clubul Universitatea Craiova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×