Liviu Dragnea, atac dur la Carmen Iohannis: „Pe noi ne lua cu duba!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 21:25
Liviu Dragnea, atac dur la Carmen Iohannis: „Pe noi ne lua cu duba!”
Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Carmen Iohannis, din cauza neprezentării la audieri!

Liviu Dragnea a atacat-o dur pe soția șefului de stat în urma neprezentării sale la audieri. Acesta a susținut faptul că dacă ar fi fost vorba de oricine altcineva, consecințele amânării ar fi fost cu totul și cu totul altele. Pe 15 noiembrie, Carmen Iohannis trebuia să fie prezentă la Parchetul General. Aceasta va fi audiată în dosarul deschis în urma unui denunț care vizează sumele din familia Iohannis, provenite din închirierea unui apartament. Prima doamnă a transmis amânarea audierilor printr-un fax.

Prima oară, pentru că trebuia să-l însoțească pe președintele României într-o vizită în Marea Britanie. ”Soția mea, Carmen, nu a făcut nicio ilegalitate. Nu va merge la audieri pentru că ne vom afla în vizită de stat în în Londra. Probabil va cere o amânare”, a declarat Klaus Iohannis după ce a fost întrebat de situația soției sale la Parchetul General.

Liviu Dragnea, despre amânarea audierilor lui Carmen Iohannis

Liviu Dragnea critică dur aparia inexistentă a soției președintelui României la Parchetul General. “Nu am nimic cu doamna Iohannis şi vă spun foarte sincer, dar, (…) dacă oricine din această sală sau eu sau Liviu Pleşoianu şi cu mine am fi acuzaţi de ceva şi am fi chemaţi la procurori şi noi nu am merge nici prima dată, nici a doua oară? Eu sunt răcit şi Liviu are o problemă, are o vizită de făcut în Franţa. Cam ce credeţi că s-ar întâmpla cu oricare dintre dumneavoastră? Cu duba. Ce arată asta, nu numai Justiţie selectivă, tupeu, credinţa că sunt deasupra legii.

Carmen și Klaus Iohannis
Carmen și Klaus Iohannis

Am o întrebare pentru domnul ministru Toader, nu este ultima, pe care vreau să o transmiteţi şi prietenului dumneavoastră, domnul Lazăr – cu dumnealui nu am contact direct: în Constituţia României scrie că preşedintele nu poate fi trimis în judecată decât pentru înaltă trădare, dar nu scrie că preşedintele României nu poate fi anchetat sau nu poate fi cercetat, întrebarea este foarte simplă – de ce nu este chemat la anchetă preşedintele Iohannis? Din câte îmi aduc aminte, în acea plângere penală inclusiv dumnealui este chemat”,  a declarat acesta duminică, 16 decembrie, în cadrul reuniunii al Partidului Social Democrat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×