Lidia Buble, pusă la slăbit pe internet! Iubita lui Răzvan Simion, asaltată de mesaje: „Te-ai îngrășat”

Ciprian Postolache   
în Lidia Buble
10/02/2019, 18:13
Lidia Buble, pusă la slăbit pe internet! Iubita lui Răzvan Simion, asaltată de mesaje: „Te-ai îngrășat” GALERIE FOTO

S-a îngrășat Lidia Buble? Iubita lui Răzvan Simion a fost pusă la slăbit pe Internet, de un fan. „Te-ai îngrășat”, a fost replica dată de unul dintre admirătorii săi. Chiar vedeta a ținut să-i dea replica. Lidia a pozat pe pat într-o ținută sexy, care a stârnit controverse printre admiratorii săi. Aceștia au comentat în cele mai diverse moduri vestimentația vedetei.

Chiar dacă unii au criticat-o spunând că a luat în greutate, Lidia Buble nu își face griji. În respectiva postare, cântăreața a ales intenționat un unghi care să o defavorizeze, doar pentru a urmări reacția fanilor. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru. Lidia Buble obișnuiește destul de des să posteze în ipostaze controversate. În una dintre ele cântăreața a pozat în brațele unui bărbat, altul decât Răzvan Simion.

Lidia Buble, pusă la slăbit pe internet! Iubita lui Răzvan Simion a dat replica: „Grasă și sexy”

Lidia Buble a fost pusă la slăbit pe Internet! Cântăreața a postata o fotografie din care pare că a luat în greutate, iar unul dintre fanii săi i-a comentat imediat. „Te-ai îngrășat”, a fost replica acestuia. Lidia Buble a fost apărată imediat de una dintre admiratoarele sale. „Și cum ai vrea să arate? Ca o anemică? Mai bine cu câteva kilograme în plus şi sănătoasă, decât bolnavă şi cu pastilele după ea. Oricum e înaltă şi nu se vede, dar poza asta a fost făcută într-un anume fel, poziția pe care o are şi culoarea neagră transmit o iluzie, că e grasă.”, a fost susținută Lidia Buble.

Poza cu Lidia Buble care a iscat controverse pe Instagram

Cântăreața a intrat și ea în joc și a replicat.„Grasă și sexy?”, a răspuns iubita lui Răzvan Simion. Artista are însă de partea ei fanii. „E o bluza modernă pe care Lidia o poarta si arata grasuta.”, i-a luat apărarea un alt utilizator. Cert e că Lidia Buble nu s-a supărat. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×