Lidia Buble, poză controversată, în brațele unui bărbat! „Ce a zis soțul tău despre asta?”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/02/2019, 17:39
Lidia Buble, poză controversată, în brațele unui bărbat! „Ce a zis soțul tău despre asta?” GALERIE FOTO
Lidia Buble a postat o nouă poză controversată

Lidia Buble a postat pe contul personal de Instagram o poză controversată, care a stârnit reacții în rândul utilizatorilor care o urmăresc. Aceștia au bombardat-o cu mesaje, mai ales că unii dintre ei nu s-au prins că fotografia este editată.

Postarea Lidiei Buble vine la doar câteva zile după ce artista a mai publicat o poză care a stârnit reacții diferite. Atunci, Lidia a postat o fotografie în care apare goală, cu spatele. „Ea e geamăn după zodie, ori toate femeile Gemeni au trăsături bărbătești când suns statice, ca în poze și foarte feminine atunci când se mișcă. Vezi Angelina Jolie. Frumusețea e un lucru mai amplu, forma e dictată și de dinamică, iar dinamica înseamnă să încerci lucruri noi”, este unul dintre comentriile pe care cântăreața le-a primit în urmă cu câteva zile.

Lidia Buble a postat o nouă poză controversată

Lidia Buble a postat o nouă poză controversată pe Instagram. De această dată, artista apare dezbrăcată, în brațele unui bărbat. Fanii s-au grăbit să o critice, fără să analizeze foarte bine poza, care este una editată. „Ce a zis soțul tău despre asta?”, a întrebat-o un utilizator, în timp ce altul a scris „Nu cred că ar fi de acord iubitul tău.”

Fotografia postată de Lidia Buble pe Instagram
Fotografia postată de Lidia Buble pe Instagram

Chiar dacă unele comentarii au fost negative, mulți și-au dat seama că fotografia postată de Lidia Buble este editată. „Se vede clar în zona gatului că e Photoshop….Lidia n-ar poza așa ?cred că a pus poza asta să vadă cât de mult pot vorbi oamenii fără să știe despre ce e vorba ?”, a comentat un fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×