Lidia Buble a bătut palma cu Kanal D! La ce emisiune o poți vedea

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
22/01/2019, 16:46
Lidia Buble a bătut palma cu Kanal D! La ce emisiune o poți vedea GALERIE FOTO
Lidia Buble a bătut palma cu Kanal D! La ce emisiune o poți vedea

Lidia Buble are emisiune la Kanal D. Frumoasa cântăreaţă va face parte din juriu în această săptămână la cea mai iubită emisiune de fashion din România, „Bravo, ai stil”! Pentru fanii emisiunii, cei de la Kanal D au pregătit noutăți în ceea ce privește componența juriului, cât și a concurentelor şi au bătut palma cu Lidia Buble.

Artista va sta astfel alături de cei trei juraţi cu vechime la emisiunea de succes a celor de la Kanal D. Astfel, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu o vor avea colegă pe artista care a cucerit podiumurile muzicale din România. În cele patru zile de competiție, difuzate în această săptămână, Lidia Buble va fi jurat cu drepturi depline la „Bravo, ai stil!”.

Lidia Buble, la Kanal D! Soţia lui Răzvan Simion va face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”

Lidia Buble va apărea într-o emisiune de succes la Kanal D. Cântăreaţa va face parte în această săptămână din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Astfel, pe parcursul celor patru zile de competiție, difuzate în această săptămână, Lidia Buble va fi jurat cu drepturi depline „Bravo, ai stil!”. Artista se afla pentru prima dată în platoul show-ului, ea fiind o fană a emisiunii de la Kanal D şi o mare iubitoare de modă.

Lidia Buble va face parte din juriu la „Bravo, ai stil” de la Kanal D

Chiar dacă artista este foarte critică în ceea ce priveşte ţinuta sa a ţinut să le liniştească pe participante. “Voi încerca să fiu drăguță cu toate fetele!”, le-a transmis Lidia Buble concurentelor de la „Bravo, ai stil!”. Artista a devenit soția lui Răzvan Simion în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc pe una dintre superbele plaje din Maldive, unde cei doi îndrăgostiți și-au petrecut o vacanță în luna iunie a anului trecut, la mai bine de o săptămână de când artista și-a sărbătorit ziua de naștere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×