Lia Olguța Vasilescu se căsătorește! Cine este Claudiu Manda și când are loc nunta

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 14:33
Lia Olguța Vasilescu se căsătorește! Cine este Claudiu Manda și când are loc nunta GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu se căsătorește în această primăvară cu președintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda, la petrecere urmând să fie invitați mai mulți prieteni și apropiați. Nașii celor doi vor fi aleși dintre prieteni.

Cununia civilă a celor doi va avea loc în Municipiul Craiova, județul Dolj, în luna februarie și va fi oficiată, cel mai probabil, de primarul Mihail Genoiu. Cununia religioasă va fi oficiată în luna martie, iar nași vor fi Ovidiu Flori, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor și primar al comunei doljene Ișalnița, alături de soția lui, Larisa. Locația în care va avea loc petrecerea încă nu a fost stabilită.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc

Lia Olguța Vasilescu se căsătorește în această primăvară cu președintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda, au precizat surse politice pentru agenția de presă Mediafax. „Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat, Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au precizat sursele respective.

Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, în timp ce Claudiu Manda a divorțat de fosta sa soție, Andreea (medic stomatolog) în anul 2015. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×