Lia Olguţa Vasilescu, mesaj năucitor: „Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă…”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 08:37
Lia Olguţa Vasilescu, mesaj năucitor: „Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă…” GALERIE FOTO
Lia Olguţa Vasilescu, mesaj năucitor: "Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă..."

Lia Olguța Vasilescu a reacționat pe o rețea de socializare după ce un general SRI a făcut o glumă macabră cu ea și președintele Klaus Iohannis. ”Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă…”, a scris fostul ministru al Muncii.

Un general SRI a făcut gluma despre Lia Olguța Vasilescu. Dumitru Dumbravă a scris un banc pe o rețea de socializare, în care era ironizat fostul Ministru al Muncii, care a fost respins de președintele Klaus Iohannis în două rânduri. Liei Olguța Vasilescu i s-a refuzat numirea ca ministru al dezvoltării. Ultima oară președintele Klaus Iohannis a considerat că nu este suficientă doar copia după buletin atașată de Lia Olguța Vasilescu la dosarul de numire.

Lia Olguța Vasilescu: „Securiştii mă vor în groapă”! Cui i-a răspuns la mesaj

Gluma făcută de generalul SRI a atras reacția fostului ministru al muncii. Lia Olguța Vasilescu a răspuns cu un mesaj pe o rețea de socializare. „Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă…”, a spus aceasta, după ce mesajul generalului a fost criticat dur de Daniel Dragomir, care i-a luat apărarea fostului ministru Vasilescu. În respectivul banc postat de general, Lia Olguța Vasilescu era îngropată. Victor Ciutacu a distribuit și el postarea macabră a fostului general SRI.  „Ăsta este marele general SRI Dumbravă. Specimenul ăsta a băgat oameni nevinovați la pușcărie, a distrus firme, destine, familii și stă la bancuri macabre pe facebook.”, a scris Daniel Dragomir.

Bancul generalului SRI, Dumitru Dumbravă, distribuit de Victor Ciutacu pe o rețea de socializare

Dumitru Dumbravă a fost trecut în rezervă, chiar de către președintele Klaus Iohannis în august anul trecut. Acum acesta a ironizat faptul că președintele nu o acceptă pe Lia Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării. Fostul ministru al muncii a fost respinsă de două ori de Klaus Iohannis, ultima oară pentur că nu ar avea cazierul scos. „Domnul președinte Klaus Iohannis în continuare nu face altceva decât să încalce atât legislația României, cât și deciziile CCR, motiv pentru care Guvernul a anunțat deja că în cursul zilei de mâine va sesiza din nou Curtea Constituțională”, a spus  Lia Olguța Vasilescu după ce a fost refuzată pentru a doua oară de către Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×