Laura Codruța Kovesi are un nou iubit! GALERIE FOTO cu cei doi

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
05/08/2018, 08:21
Laura Codruța Kovesi are un nou iubit! GALERIE FOTO cu cei doi GALERIE FOTO

Laura Codruța Kovesi are un nou iubit. Anunțul a fost făcut în direct, la Antena 3. Potrivit acestei informații, apărută în urmă cu puțin timp, fosta șefă DNA trăiește în concubinaj cu un ofițer SPP.  Vedeți IMAGINILE CU LAURA CODRUȚA KOVESI ȘI NOUL IUBITAICI!

Cum era de așteptat, informația a făcut vâlvă în rândul telespectatorilor.”Doamna Kovesi are un nou iubit. Nu mai este cu iubitul celebru (n.r. Florin Nemeş), ci cu un ofițer SPP!”a anunțat Roxana Ciucă, reporter pe Justiție la Antena 3. În urma acestei informații, se pare că cei doi îndrăgostiți au apărut în public nestingheriți, prin prisma relației oficiale dintre ei. Aceștia au avut mai multe deplasări în țară și peste hotare, în cadrul cărora au fost ”nevoiți” să meargă împreună.

Fostul iubit al Laurei Codruța Kovesi, actor într-o reclamă

Reporterul Antenei 3 a anunțat să Laura Codruța Kovesi nu mai are o relație cu bărbatul pe care îl știa toată lumea, Florin Nemeș, care a apărut și la TV. Acesta a jucat într-o reclamă pentru un post de televiziune. Ce a atras atenția și amuzamentul publicului la acea vreme a fost faptul că Florin Nemeș a jucat în acel spot rolul unui… pușcăriaș. Acest lucru se bătea cap în cap cu funcțiile pe care Laura Codruța Kovesi le-a deținut de-a lungul timpului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×