Laura Codruța Kovesi, mutată la Parchetul General

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
11/07/2018, 22:11
Laura Codruța Kovesi, mutată la Parchetul General GALERIE FOTO
Acesta a numit-o în funcția de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Laura Codruța Kovesi a fost mutată miercuri, 11 iulie, la Parchetul General. Decizia îi aparține procurorului general Augustin Lazăr. Acesta a numit-o în funcția de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Laura Codruța Kovesi a fost mutată la Parchetul General, începând de miercuri, 11 iulie. ”Urmare a deciziei Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activității doamnei Laura Codruţa Kovesi după revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia în funcția procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție începând cu data de 11 iulie 2018”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Laura Codruța Kovesi, mutată la Parchetul General

Laura Codruța Kovesi a fost mutată la Parchetul General, după ce luni președintele Klaus Iohannis a decis revocarea sa din funcție, pentru a respecta decizia Curții Constituționale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×