Lăcrămioara Bolat, concurenta care a râs de Delia la iUmor: “Zici ca e cosmonaut”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 21:25
Lăcrămioara Bolat, concurenta care a râs de Delia la iUmor: “Zici ca e cosmonaut” GALERIE FOTO
Lăcrămioara Bolat, concurenta de la iUmor care a răs de Delia și l-a pus la zid pe Mihai Bendeac

Lacrămioara Bolat a fost singura concurentă care a reușit să-i enerveze pe jurați.  Aceasta a râs în culise de Delia și l-a pus la zid pe Mihai Bendeac. Acesta s-a enervat extrem de tare la momentul artistic al Lăcrămioarei, însă a putut continua cu ajutorul lui Cheloo, care nu l-a lăsat să o întrerupă în niciun fel. ”Mă enervați prin simpla prezență. Declanșați  un dialog iar mai apoi nu vreți un dialog””, a afirmat Mihai Bendeac. 

Lacrămioara Bolat, concurenta care a râs de Delia

Aceasta lucrează în Anglia de peste 3 ani de zile și s-a reîntors în țară pentru a-și încercat norocul la iUmor. De asemenea, în trecut a fost profesoară. Din nefericire, se pare că numărul nu i-a adus mare noroc, pentru că jurații i-au acordat voturi negative, în afară de Delia, care a încurajat-o pentru că l-a șicanat pe Bendeac.

„Nu a avut niciun pic de umor, ne-a și certat, ne-a și umilit cu niște picături de roast”, a susținut Cheloo, după momentul artistic al Lăcrămioarel Bolat.  „Nu a fost capabilă să înțeleagă că ceea ce a făcut a fost jalnic”, a mai adăugat Cheloo după ce concurenta l-a luat la rost pentru că nu a avut undă verde de la juriu.

Lăcrămioara Bolat, spaima juraților de la iUmor. A răs de Delia și l-a enervat pe Bendeac
Lăcrămioara Bolat, spaima juraților de la iUmor. A răs de Delia și l-a enervat pe Bendeac

„Dacă avea un talent, avea talentul să te enerveze”, a afirmat Delia

Mihai Bendeac a fost enervat la culme de Lăcrămioara Bolat, cea care a reușit să fie spaima juriului din această ediție. ”Ai vrut jurat la iUmor? Suportă-ne, dragă!”, a fost răspunsul acesteia, după ce actorul și-a spus opinia sinceră despre ceea ce a făcut pe scenă. „Avea o voce de profesoară, lucru care mă enerva, avea un tip de vorbit de dictare”, a spus Mihai Bendeac despre Lăcrămioara Bolant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×