Ion Ţiriac, dezvăluire despre Traian Băsescu, din perioada în care era preşedinte: „Mă suna să plângem împreună”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
19/12/2018, 13:23
Ion Ţiriac, dezvăluire despre Traian Băsescu, din perioada în care era preşedinte: „Mă suna să plângem împreună” GALERIE FOTO
Ion Ţiriac, dezvăluire despre Traian Băsescu. Ce făcea când era preşedinte

Ion Ţiriac a vorbit despre fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi a făcut unele dezvăluiri inedite. Conform celor spuse de Ion Ţiriac, pe vremea când Băsescu era şeful statului, acesta l-a sunat într-o seară pentru a-i dea vestea că a pierdut Mercedes din vina lui Călin Popescu Tăriceanu ţi au plâns împreună.

„Eu am o doamnă care lucrează pentru mine de 29 de ani. Îmi spune într-o seară că mă caută la telefon preşedintele Băsescu. Pe la 12 noaptea mă suna Băsescu să plângem împreună că am pierdut şi Mercedes, acuzând că Tăriceanu e de vină. I-am spus că eu plâng în fiecare zi. Și că eu şi Tăriceanu am fost la Stuttgart să vorbim acolo. I-am mai spus lui Băsescu că este o treabă de infrastructură. Atenţie, ungurii nu au fost cunoscuţi ca mari constructori, dar ei au avut de la început TT-ul de la Audi.

Ion Ţiriac, dezvăluire despre Traian Băsescu

După părerea mea, în 50 de ani nu o să mai avem nevoie de autostrăzi. Totul va depinde de energie, iar unii spun că s-a descoperit o sursă de energie fără sfârşit. Nu vă pot da detalii, dar am văzut cu ochii mei unele lucruri uimitoare”, a spus Țiriac într-un interviu acordat Capital.

Afaceristul Ion Ţiriac
Afaceristul Ion Ţiriac

Traian Băsescu vorbea recent despre Orban, Barna și Tomac, pe care îi ataca în termeni duri; „Au aşteptat până când au fost siguri de eşec !Am văzut liderii opoziţiei, Orban, Barna şi Tomac la televizor. Erau ţanţoşi şi plini de importanţă pentru că au depus o moţiune de cenzură împotriva guvernului. Săracii, se fac a fi opozanţi. Realitatea tristă este că, dacă Orban şi Barna nu sunt într-un blat cu PSD-ul, atunci sunt proşti (politicieni ?) de-a binelea mai ales atunci când evaluează şansele de reuşită ale moţiunii”, a scris fostul preşedinte pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×