INFOTRAFIC. Străzi închise de 1 Decembrie. Parada militară aduce restricții de circulație

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 11:56
INFOTRAFIC. Străzi închise de 1 Decembrie. Parada militară aduce restricții de circulație
În cadrul evenimentelor care se vor desfășura de Ziua României, vor participat și 500 de militari din mai multe țări aliate ori partenere.

Atenție, șoferi! Parada militară aduce restricții de circulație! Iată ce străzi sunt închise de 1 Decembrie. De Ziua Națională a României, 4.000 de militari și specialiști vor participa la sărbătoarea țării, începând de la ora 10:00, la Parada Militară Națională din Capitală. Potrivit mediafax.ro, cu acest prilej, polițiștii au instituit și restricții de circulație. În cadrul evenimentelor care se vor desfășura de Ziua României, vor participat și 500 de militari din mai multe țări aliate ori partenere. Detașamentele de militari străini vor fi din Albania, Bulgaria, Cehia, Canada, Croația, Franța, Estonia, Germania, Grecia, Lituania, Letonia, Italia, Portugalia, Polonia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Moldova, SUA, Slovacia, Turcia și Ucraina.

Pe timpul ceremoniilor din București, traficul rutier va fi restricționat între orele 04:00-16:00 pe axul central și banda I pe Șoseaua Kiseleff, între Piața Presei Libere și Arcul de Triumf și benzile I și II pe Șoseaua București-Ploiești, sensul de mers Piața Presei Libere către Fântăna Miorița, dar și pe benzile III și IV pe Șoseaua București-Ploiești, în sensul Fântăna Miorița spre Piața Presei Libere.

INFOTRAFIC: străzi închise de 1 Decembrie din cauza paradei militare

infotrafic strazi inchise de 1 decembrie parada militari
Detașamentele de militari străini vor fi din Albania, Bulgaria, Cehia, Canada, Croația, Franța, Estonia, Germania, Grecia, Lituania, Letonia, Italia, Portugalia, Polonia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Moldova, SUA, Slovacia, Turcia și Ucraina

De asemenea, Brigada Rutieră informează că între orele 07_16:00, va fi închisă complet circulația pe anumite tronsoane. ” între orele 07:00-16:00, va fi închisă total circulația pe Șos. Kiseleff între Piața Presei Libere şi intrarea în Piaţa Victoriei, până la semaforul care face legătura cu Bd. Aviatorilor și Str. Paris, pe străzile adiacente, precum și pe Str. Al. Constantinescu, între Bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bd. Mareşal Averescu între bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, Str. Primo Nebiolo, Str. Arh. Ion Mincu, Str. Docenților și pe Str. Barbu Delavrancea. De asemenea, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe Bd. Poligrafiei, Bd. Mărăști și Str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii și personalului”, informează Brigada Rutieră.

Totodată, aceștia au menționat că restricțiile rutiere vor fi și în intervalul 30 noiembrie ora 10:00, 1 decembrie ora 20:00 pe strada A. Constantinescu, banda I, și pe Șoseaua Kiseleff, banda I. De altfel, restricții de circulație vor fi și în zona Bulevardului Aviatorilor. ” În ziua de 01 decembrie 2018, între orele 06.00 – 16.00, se va închide traficul rutier pe banda I de circulație pe Bd. Aviatorilor, de la intersecția cu Bd. Beijing către Str. Arh. I. Mincu și la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre Str. Arh. I. Mincu către Bd. Beijing, precum și pe breteaua adiacentă Bd. Aviatorilor, (respectiv Parcului Herăstrău), între rondul Pescăruș și Piața Charles de Gaulle”, a anunțat Brigada Rutieră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×