Începe „Scena misterelor” la Antena 1, emisiune prezentată de Dan Negru! Cine sunt vedetele care vor participa

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
14/02/2019, 21:48
Începe „Scena misterelor” la Antena 1, emisiune prezentată de Dan Negru! Cine sunt vedetele care vor participa GALERIE FOTO
Începe Scena misterelor la Antena 1

Începe „Scena misterelor” la Antena 1, emisiune prezentată de Dan Negru! Vedetele care vor participa, încercând să ghicească cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor sunt Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Dorian Popa și Andrei Duban. Alături de ei se vor afla alte patru vedete, care se vor schimba de la o ediție a emisiunii la alta.

„Faptul că transformăm tradiția noastră de Revelion într-o emisiune de sezon, ne face să turăm motoarele la maximum! Dar e palpitant să cauți peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitați speciali, actori, figurație specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producție este să ne strângem cu toții să decidem ce măști facem – că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viață, toate ne apasă butonul imaginației… Și-atunci să vezi”, a declarat Dana Mladin, producătorul show-ului „Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru la Antena 1.

Începe „Scena misterelor” la Antena 1, emisiune prezentată de Dan Negru

Cele 10 vedete de la „Scena misterelor” vor fi împărțite în două tabere și vor încerca să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor. Vor trebui să strângă puncte care la sfârșitul show-ului vor fi transformate în bani pentru o cauză umanitară. Sub măști pot fi artiști, politicieni, actori, sportivi sau vedete TV.

Emisiunea Scena Misterelor este prezentată de Dan Negru
Emisiunea Scena Misterelor este prezentată de Dan Negru

În cadrul fiecărei ediții a emisiunii „Scena misterelor” vor fi 3 tablouri în care vor apărea câte două măști diferite. Concurenți trebuie să își pună mintea la contribuție, pentru că personajele din spatele măștilor pot fi din Roma antică, de pe Marte, de la Polul Nord, din junglă sau din diferite filme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×