Începe iUmor la Antena 1! Noul sezon debutează sâmbătă, 23 februarie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/02/2019, 13:53
Începe iUmor la Antena 1! Noul sezon debutează sâmbătă, 23 februarie
iUmor revine cu sezonul 6

Emisiunea iUmor revine la Antena 1. Noul sezon va lua startul sâmbătă, 23 februarie, iar fanii umorului de calitate vor avea parte de mari surprize, situații inedite, dar și personaje noi, care mai de care mai amuzante. Totul, pentru un weekend plin de distracție și bună dispoziție.

Premiera noului sezon iUmor este programată în acest sfârșit de săptămână, iar cei trei jurați continuă căutările pentru cele mai inedite și spectaculoase momente de stand up comedy, improvizație, magie sau mimă.  Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt în formă maximă și puși pe distracție în cel de-al șaselea sezon al show-ului, iar producătorii reușesc și de această dată să-i surprindă cu personaje fabuloase, dar și invitați speciali meniți să-i lase pe jurați cu gura căscată.

Ce noutăți aduce sezonul 6 iUmor

Sezonul 6 al emisiunii iUmor vine cu  surprize pentru telespectatori,dar și cu un nou prezentator. Actorul și comediantul Dan Badea va fi gazda show-ului transmis de Antena 1, începând din acest sezon, alături de Șerban Copoț.  „În buletin, eu sunt Badea Robert Cristian, dar în familie am devenit Dănuț, pentru că așa mi s-a spus la botez. Când eram mic, am avut față de Dănuț, bunică-miu așa mi-a zis și așa am și rămas… Când te uiți la o mogâldeață nu poți să îi zici „Roberrrrt”. Dar în buletin nu cred că a mai încăput și Dănuț, pe vremea aia nu prea se puneau două nume, acum pui câte vrei, și șapte!”, a spus prezentatorul iUmor, care în curând va deveni la rândul său tatăl unui băiețel, așa că se află în postura de a-i alege acestuia un nume. „Dan Badea Junior? Probabil o să îi punem alte nume și o să i se spună tot „Dănuț”, ca să păstrăm tradiția” , a mărturisit acesta, cu umor.

Dan Badea se alătură echipei iUmor
Dan Badea se alătură echipei iUmor

Dan Badea s-a făcut remarcat în stand-up-ul din România, iar acum îl vom vedea într-o nouă postură, cea de prezentator. Comediantul este obișnuit cu scena iUmor, având numeroase apariții din postura de invitat special al emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×