Emisiunea „România, te iubesc” revine la PRO TV! De când începe noul sezon

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 13:28
Emisiunea „România, te iubesc” revine la PRO TV! De când începe noul sezon GALERIE FOTO
Emisiunea România, te iubesc revine la PRO TV

Emisiunea „România, te iubesc” revine la PRO TV! Anchetele realizate de Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase și prezentate de Cristian Leonte au ajuns la sezonul 22 și revin pe micile ecrane de duminică, 17 februarie, de la ora 18:00.

Jurnaliștii de la „România, te iubesc”, vor investiga cazuri de corupție, situații în care autoritățile au dat dovadă de incompetență sau lipsă de interes pentru copii și pentru educația lor, dar și multe alte probleme care pot fi întâlnite la tot pasul în România, probleme care ar putea fi rezolvate dacă cei care au datoria să o facă s-ar ocupa într-adevăr de ele. În sezoanele precedente, în cadrul emisiunii au fost difuzate anchete precum „Marea Defrișare”, „Europa, așteaptă-ne”, „Centura Rușinii”, „Căile furate române” sau „Tu știi ce mai face copilul tău?”, cea din urmă aducând postului Pro TV un premiu Emmy.

Emisiunea „România, te iubesc” revine la PRO TV!

„E nevoie de un sat întreg ca să crești un copil, se spune. În cazul nostru, greșim tot satul: profesori, părinți, societate, poliție, primărie… Anul acesta, vom discuta situații extrem de periculoase în care ne-am pus copiii din indiferență, ignoranță, grabă. Încă e timp să salvăm o generație de o otravă greu de controlat. Să ne cunoaștem țara și pe oamenii ei, cu bune și cu rele, ca s-o iubim și mai mult. E posibil ca atunci să începem să o și tratăm cu dragoste adevărată”, a declarat Cristian Leonte.

România, te iubesc, din 17 februarie la Pro TV
România, te iubesc, din 17 februarie la Pro TV

Emisiunea „România, te iubesc”, care revine la Pro TV din 17 februarie, s-a bucurat de-a lungul timpului de un mare succes în rândul telespectatorilor. Audiențele au crescut de la o emisiune la alta, iar echipa de jurnaliști a scos chiar și o carte cu cele mai de succes anchete:

  • Avem viață în sânge
  • Tu știi ce mai face copilul tău?
  • Dunărea, un fluviu de prostie
  • Dezastrul din pădurile României
  • Sclavi pe pământul mafiei
  • Standard pentru Est?
  • Cine a pus ARO pe butuci?
  • Căile furate române – CFR Marfă
  • Centura, veșnic neterminată
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×