Incendiile din California: vila Monicăi Gabor, de 7 milioane de dolari, în pericol

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/11/2018, 15:22
Incendiile din California: vila Monicăi Gabor, de 7 milioane de dolari, în pericol GALERIE FOTO
În urma incendiilor din California, vila Monicăi Gabor a fost în pericol

În urma incendiilor violente din California, vila Monicăi Gabor, de 7 milioane de dolari, este în pericol. Vedeta locuiește, împreună cu Mr. Pink, în apropierea lui Gerard Butler, a cărui casă a fost mistuită de flăcări, în urmă cu două zile. Astfel că, și agoniseala celor doi îndrăgostiți ar fi pe cale să se ducă pe apa sâmbetei. Actorul a fost de-a dreptul afectat după momentele dureroase care au acoperit California, postând chiar și un mesaj pe contul său de socializare prin care, o dată cu regretul afișat față de incendii, le-a mulțumit și pompierilor pentru sacrificiul lor. ”Momente dureroase în California, însă curajul și spiritul de sacrificiu al pompierilor sunt inspiraționale”, a scris Butler în mediul online.

De altfel, acesta a mai spus că, după incident, s-a întors să-și revadă casa, moment pe care l-a imortalizat și postat pe o rețea de socializare. ”M-am întors la casa mea din Malibu după evacuare”, a redactat actorul.Flăcările au ucis 44 de oameni, iar mai mult de 200 de persoane au fost date dispărute.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Incendiile din California i-au pus în pericol și vila Monicăi Gabor, în valoare de 7 milioane de dolari

incendiile din california i-au pus in pericol vila, în valoare de 7 milioane de dolari, a monicai gabor
Fotografie imortalizată de Gerard Butler la locul incidentului care a ucis 44 de oameni

Pe lângă Butler, o altă personalitate care a stat cu grijă în momentul în care incendiile din California s-au anunțat este și Kim Kardashian West. Joi, când vegetația locului a fost acoperită de flăcări, Kim filma incendiile din avionul ei personal. Ulterior, aceasta a realizat că și proprietatea ei se află în apropierea zonei afectate, aceasta fiind situată în Hidden Hills.

Însă, starleta se pare că nu a fost dărămâtă știind că și locuința ei ar fi în pericol, cât a fost de situația oamenilor locului. Kim Kardashian a postat ulterior un mesaj pe contul ei de Instagram în care și-a rugat fanii să trimită gânduri bune pentru localnici și, mai ales, pentru ca lucrurile rele să se oprească aici. ”să se roage pentru Calabasas”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×