Incendiile din California: vila Monicăi Gabor, de 7 milioane de dolari, în pericol

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/11/2018, 15:22
Incendiile din California: vila Monicăi Gabor, de 7 milioane de dolari, în pericol GALERIE FOTO
În urma incendiilor din California, vila Monicăi Gabor a fost în pericol

În urma incendiilor violente din California, vila Monicăi Gabor, de 7 milioane de dolari, este în pericol. Vedeta locuiește, împreună cu Mr. Pink, în apropierea lui Gerard Butler, a cărui casă a fost mistuită de flăcări, în urmă cu două zile. Astfel că, și agoniseala celor doi îndrăgostiți ar fi pe cale să se ducă pe apa sâmbetei. Actorul a fost de-a dreptul afectat după momentele dureroase care au acoperit California, postând chiar și un mesaj pe contul său de socializare prin care, o dată cu regretul afișat față de incendii, le-a mulțumit și pompierilor pentru sacrificiul lor. ”Momente dureroase în California, însă curajul și spiritul de sacrificiu al pompierilor sunt inspiraționale”, a scris Butler în mediul online.

De altfel, acesta a mai spus că, după incident, s-a întors să-și revadă casa, moment pe care l-a imortalizat și postat pe o rețea de socializare. ”M-am întors la casa mea din Malibu după evacuare”, a redactat actorul.Flăcările au ucis 44 de oameni, iar mai mult de 200 de persoane au fost date dispărute.

Incendiile din California i-au pus în pericol și vila Monicăi Gabor, în valoare de 7 milioane de dolari

incendiile din california i-au pus in pericol vila, în valoare de 7 milioane de dolari, a monicai gabor
Fotografie imortalizată de Gerard Butler la locul incidentului care a ucis 44 de oameni

Pe lângă Butler, o altă personalitate care a stat cu grijă în momentul în care incendiile din California s-au anunțat este și Kim Kardashian West. Joi, când vegetația locului a fost acoperită de flăcări, Kim filma incendiile din avionul ei personal. Ulterior, aceasta a realizat că și proprietatea ei se află în apropierea zonei afectate, aceasta fiind situată în Hidden Hills.

Însă, starleta se pare că nu a fost dărămâtă știind că și locuința ei ar fi în pericol, cât a fost de situația oamenilor locului. Kim Kardashian a postat ulterior un mesaj pe contul ei de Instagram în care și-a rugat fanii să trimită gânduri bune pentru localnici și, mai ales, pentru ca lucrurile rele să se oprească aici. ”să se roage pentru Calabasas”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×