Ilie Năstase s-a tatuat la 72 de ani, de dragul iubitei! Unde și-a scris numele ei

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/11/2018, 13:40
Ilie Năstase s-a tatuat la 72 de ani, de dragul iubitei! Unde și-a scris numele ei GALERIE FOTO
Ilie Năstase şi-a tatuat numele iubitei! Tenismenul alături de Ioana Filimon, noua sa cucerire

Ilie Năstase a decis să-i arate dragostea faţă de noua sa cucerire într-un mod inedit. Fostul mare tenismen român, primul număr mondial din istoria ATP, a decis să-şi tatueze numele iubitei sale. „Nasty” zice că vrea să rămână pentru tot restul vieţii alături de Ioana Filimon.

Ioana s-a mai implicat şi în alte decizii pe care Ilie Năstase le-a luat recent, atunci când şi-a schimbat look-ul: „E meritul meu barba domnului Ilie Năstase. Eu i-am spus că este mai sexy aşa”, a declarat noua iubită a lui Ilie Năstase.

Cum s-a tatuat Ilie Năstase la vârsta de 72 de ani: şi-a scris numele iubitei

Acum, „Nasty” a decis să-şi scrie numele pe mână, fără nicio urmă de regret: „Mi-am făcut un tatuaj… E foarte fin. Am intrat într-un salon când am fost la un prieten, la Monaco. Şi ea mi-a promis că îşi face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte 2-3. Ea este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut. Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta”, a spus Ilie Năstase.

Tatuajul pe care Ilie Năstase şi l-a scris pe mână! Fostul lider ATP şi-a scris
Tatuajul pe care Ilie Năstase şi l-a scris pe mână

Şi fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a refăcut viaţa

Brigitte Sfăt se iubeşte şi ea cu altcineva acum, fiind implicată într-o relaţie serioasă cu Cornel: ”Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece în urmă cu o săptămână, noi suntem amandoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa Lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi. Nu am dorit să facem acest pas şi să ne mutăm împreună, decât atunci când vom fi binecuvântaţi în faţa lui Dumnezeu şi am primit această binecuvântare şi atunci am considerat că trebuie să purtăm şi acest semn (n.r. verighetele)”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×