Ilan Laufer a ieșit la atac: „Se încearcă sabotarea Guvernului”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 21:31
Ilan Laufer a ieșit la atac: „Se încearcă sabotarea Guvernului” GALERIE FOTO
Ilan Laufer a lansat un atac pe un site de socializare

Ilan Laufer a comentat faptul că România a primit preşedinţia rotativă a Uniunii Europene şi spune că ţara noastră va face o treabă foarte bună în cele şase luni, deşi s-a tot încercat sabotarea Guvernului, atât din ţară, cât şi din străinătate.

„România a preluat președinția rotativă a consiliului UE, cu siguranță cel mai important moment în ceea ce privește atât politica externă și internă a României, cât și cea economică, de după aderarea la NATO și UE. Cred că România este foarte bine pregătită și va face o treabă nu bună, ci extraordinară, în ciuda faptului că s-a încercat și se încearcă sabotarea guvernului României atât din țară cât și din străinatate prin toate mijloacele de care dispun și acestea nu sunt puține deloc, este un asalt fără precedent asupra guvernului României și al Președintelui PSD Liviu Dragnea.

Ilan Laufer a ieșit la atac

Nu am văzut ca presa internațională sau politicieni străini (de altfel foarte preocupați de Președintele PSD-ului) să condamne până și modul în care Președintele Iohannis calcă în picioare constituția și legile țării, sau existența protocoalelor secrete care au dus la călcarea în picioare ale drepturilor omului în România și implicit ale cetățenilor români, cetățeni europeni fără drepturile omului garantate în țara lor. În toți acești ani companiile cu capital românesc și oamenii de afaceri din România au devenit ținte și apoi victimele acestui “stat paralel” odios care a făcut posibile toate abuzurile incomensurabile din România.

Ilan Laufer,fostul ministru pe IMM-uri
Ilan Laufer,fostul ministru pe IMM-uri

Revenind la președinția comisiei UE, Guvernul este foarte bine pregătit pentru această responsabilitate și oportunitate! O altă prioritate pentru economia românească este finalizarea autostrăzii care leagă Constanța de vestul țării, iar acum avem și legea PPP care va aduce un aport simțitor pentru proiectele de infrastructură mare. Guvernul României va face o treabă extraordinară în perioada în care deținem președinția rotativă a consiliului UE, asta îi sperie cel mai mult pe cei care atacă neîncetat guvernul României și PSD”, a fost mesajul pe care l-a transmis Ilan Laufer, cel care a fost refuzat de Klaus Iohannis pentru Ministerul Dezvoltării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×