Horoscop mărţisor 2020. Trei zodii îşi schimbă destinul din luna martie

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
01/03/2020, 08:00
Horoscop mărţisor 2020. Trei zodii îşi schimbă destinul din luna martie
Horoscop luna martie

Trei zodii îşi schimbă destinul, din luna martie. Astrele le surâd acestora chiar la începutul primăverii, când parcă se vor metamorfoza la fel ca natura înconjurătoare. Unii nativi din horoscop vor avea parte de experiențe unice, care le vor schimba viitorul.

Horoscopul de mărţisor 2020 vine cu vești bune pentru trei zodii, care își vor schimba destinul la început de primăvră

Berbec

Luna martie vine pentru tine mult prea încărcată psihic. Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă și la nivelul stării de sănătate. Îți dorești cu ardoare să ai parte de începuturile la care visezi, dar te simți blocat. Indiferent ce spun cei din jur, tu ești singura persoană care poate aduce schimbarea în viața ta, iar aceasta va veni. Fie că îți vei schimba locul de muncă sau chiar și partenerul de viață, schimbarea va fi una beneficiă. Vei simți că renaști din propria cenușă.

Capricorn

Nativul Capricorn este foarte bine privit de toți cei din jur. Sunt mulți cei care au încredere în tine, dar indiferent de ceea ce ți se transmite, consideri că nu ești suficient de bun și nu te ridici la așteptările apropiaților. Majoritatea deciziilor pe care le iei acum sunt inspirate de ceea ce îți dorești. În plan personal sunt mulți cei care te vor dezamăgi sau despre care consideri că o vor face, mai devreme sau mai târziu. Luna martie vine însă cu schimbări mjore, care te vor mulțumi pe deplin. Este posibil să întâlnești și acea persoană care îți va schimba destinul.

Pești

Primăvara vine pentru tine cu noi perspective. Ți se vor deschide uși la care nu visai nici măcar să bați. Astrele ți-au rezervat o perioadă foarte intensă. Va fi și mult de muncă, dar satisfacțiile vor fi pe măsură. Duci bătălii dure cu propriile sentimente și emoții. Ești reticent în fața unui „nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri sau valori în care crezi cu adevărat și îți este frică să se „strice”. Cu toate acestea, vei risca și cu siguranță vei câștiga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×