Horia Brenciu, încă un copil! ”Mi-am dorit încă un copil!”

Sandra Popescu  
înStiri mondene
24/06/2018, 14:26
Horia Brenciu, încă un copil! ”Mi-am dorit încă un copil!”GALERIE FOTO
Horia Brenciu și soția lui, Alice, au trei fiice: Andreea, Maria și Mina. Ei l-au înfiat pe micuțul Toma care este alintatul familiei, după cum a spus și vedeta.

Horia Brenciu vrea încă un copil. Vedeta a vorbit despre mărirea familiei și despre planurile lor de viitor. El și soția lui Alice își doresc să mărească familia de la 6 la 7 membri.

Horia Brenciu și soția lui, Alice, au trei fiice: Andreea, Maria și Mina. Ei l-au înfiat pe micuțul Toma care este alintatul familiei, după cum a spus și vedeta.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Horia Brenciu, încă un copil

”E un fel de competiție a afecțiunii între noi. E de la sine înțeles și de ce. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece și are o privire tare galeșă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraș. Și lista poate continua, credeți-mă… (…)  Îi șantajez… (râde) Lui Toma îi place masajul la umeri. Minei îi plac cărțile de colorat. Mariei îi plac spectacolele de stand-up, iar Andreea adoră psihologia. Și dacă la astea se adaugă pupăturile și îmbrățișările mele de urs, atunci, cuvintele frumoase, cine știe?, pot apărea…(…)Mi-am dorit încă un copil, ceea ce vreau și în continuare. Și acum, când Toma Brenciu este acest Mowgli al familiei, cred că i-ar trebui un frățior. ”, a mărturisit Horia Brenciu pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×