Gigi Becali, din nou în politică! Vrea parteneriat cu Dan Diaconescu

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 16:17
Gigi Becali, din nou în politică! Vrea parteneriat cu Dan Diaconescu
Gigi Becali vrea din nou în politică!

Supărat pe actuala conducere a țării, latifundiarul a anunțat că va reintra în politică. De altfel, într-o intervenție telefonică la România TV, omul de afaceri a venit cu un atac dur la actuala guvernare. „Trebuie făcut ceva, că aşa nu se mai poate. Are dreptate aici Florin Călinescu, pentru că oameni de nimic, ca gaşca lui Liviu Dragnea, care era un fel de lume interlopă, au făcut bani şi au ajuns apoi miniştri, senatori, deputaţi.

Şi-au adus şi coardele lor, le-au făcut secretari de stat, au făcut 60 de posturi de secretari de stat ca să le aibă pe coarde aproape. Eu aş face ceva, dar trebui să am oameni ca Diaconescu, Fota, Severin, Ponta, Neamţu, jurnalistul Liviu Avram lângă mine, oameni deştepţi, de 20 de oameni am nevoie şi promit 25% la alegeri. Eu nu candidez, nu mai am nevoie de funcţii, dar vreau ca în ţara mea, copii şi nepoţii mei să trăiască într-o ţară de bun simţ, nu să conducă coardele, care sunt pricepute la toate ministerele”, a declarat finanțatorul FCSB.

Gigi Becali vrea din nou în politică!

Totodată, acesta a dezvăluit și o convorbire dintre acesta și actualul secretar general al Guvernului, Toni Greblă. „Să vă dau în premieră o ştire de breaking news. Vine într-o zi la mine domunulGreblă, acum vreo 7-8 luni. Îmi zice că nu are nevoie de nimic, am tot ce îmi trebuie şi imi spune să fac un partid, că e nevoie să salvezi ţară. Când îl văd secretar general de guver.

Gigi Becali, din nou în politică! Vrea parteneriat cu Dan Diaconescu
Supărat pe actuala conducere a țării, aatifundiarul a anunțat că va reintra în politică

Aşa, la mişto, îl sun şi îi spun că fac partid să salvez ţara. Păi s-a dus la Viorica Vasilica, păi ce bărbaţi sunteţi bă voi, Pe mine, dacă mă pui cu un milion de euro să fiu subalternul lu’ Viorica Vasilica, dacă îmi tai capul şi nu mă duc „, a dezvăluit Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×