Gestul emoționant făcut de Cristi Borcea pentru Pelinel, după ce a născut! În schimb, părinții lui nu au vizitat-o la spital

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 09:29
Gestul emoționant făcut de Cristi Borcea pentru Pelinel, după ce a născut! În schimb, părinții lui nu au vizitat-o la spital GALERIE FOTO
Ce gest a făcut Cristi Borcea după ce Valentina Pelinel a născut gemenele?

Cristi Borcea este departe de gemenele pe care Valentina Pelinel le-a născut pe 1 martie, dar își face bine simțită prezența. Din păcate, fostul model pare că nu a primit spijin din partea socrilor, astfel că aceștia nu au venit nici măcar o dată la spital să o vadă pe ea sau pe cele mici. De asemenea, și la nunta celor doi pare că au preferat să stea retrași. “ Domnul Stere și doamna Elena au fost extrem de fericiți, în special în biserică! Oamenii erau emotionați pentru că știau cât de mult o iubește fiul lor pe Valentina! Însă, cum le este felul, nu au ieșit deloc în evidență, ci au preferat să stea în spate, mai retrași”, au mărturisit persoane invitate la nuntă.

Cristi Borcea, gest superb după ce Pelinel a născut gemenele!

Valentina Pelinel a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 1 martie. Din nefericire, soțul său se află în spatele gratiilor, astfel că nu a putut fi de față să o susțină sau să se bucure de minunile de fetițe pe care le-a născut blondina. ”Starea de sănătate a Valentinei este una foarte bună! La fel, și fetițele, și ele se simt perfect!

Au amândouă în jur de trei kilograme și au luat nota 10 din partea medicilor în momentul în care au venit pe lume! În plus, sunt frumușele foc și, suprinzător, una seamănă cu Pelinel și cealaltă cu Borcea”, au povestit apropiații familiei, pentru Wowbiz.ro, după ce aceasta a născut. De asemenea, acestea au mai povestit cum Cristi Borcea a fost printre primii care a sunat-o să îi mulțumească și să îi declare iubirea. ”Soțul ei a sunat-o! Emoționat i-a spus că o iubește”, au povestit surse de la spital.

Valentina Pelinel, gest extrem de emoționant primit de la Cristi Borcea
Valentina Pelinel, declarație extremă de emoționant primit de la Cristi Borcea

Socrii Valentinei Pelinel nu au vizitat-o la spital

Pentru toți a fost șocant să știe că nu numai Cristi Borcea este departe de blondină și de gemene, dar nici părinții afaceristului nu au vizitat-o la spital după ce a născut. Se pare că aceștia au un motiv extrem de întemeiat pentru absența lor. ”Tatăl lui Cristi nu se simte deloc bine de ceva vreme. Omul este bolnav și nici nu se poate ridica din pat, trebuie să fie mereu asistat și ajutat de soție. Totuși, să nu se înțeleagă greșit! Socrii vedetei o iubesc nespus pe Valentina și sunt alături de ea întotdeauna. În ciuda faptului că fizic nu sunt în preajma sa acum, mama lui Borcea de pildă o sună, îi trimite dulciuri făcute de ea, pentru că o adoră și o consideră femeia potrivită pentru fiul său”, au devăluit apropiații famileie, pentru Wowbiz.ro!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×