Gata cu filmele și serialele online! RDS și Telekom blochează accesul la toate site-urile pirat din România

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/11/2018, 11:14
Gata cu filmele și serialele online! RDS și Telekom blochează accesul la toate site-urile pirat din România
RCS RDS și Telekom, obligate să blocheze site-urile cu filme și seriale online

Din păcate, RCS RDS și Telekom vor trebui să blocheze site-urile cu filme și seriale online. Instanța judecătorească a decis și ca Digi, UPC, Nextgen, DCS și Akta Telekom să întrerupă website-urile cu filme.

Impactul acestei situații ar afecta peste 4 milioane de persoane, clienti la rețelele care au site-uri cu filme online ce vor fi blocate.  Plângerea unor case cinematografice a adus la săvârșirea acestei decizii.

RCS RDS și Telekom, blochează website-urile cu filme online

Instanța a hotărât pentru RCS RDS, Telekom, UPC, Nextgen, DCS și Akta Telekom să nu mai aibă de acum încolo site-uri cu filme. Totul s-a petrecut din cauza unei plângeri ale caselor de producție cinematografice Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries și Sony Pictures Television. “Admite cererea modificată. Constată că website-urile accesibile în prezent la următoarele locații online: – filmehd, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmehd.net; -filmeonline2013, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmeonline2013.biz; -thepiratebay, accesibil în prezent la următoarea locație online principală: www.thepiratebay.org; și la următoarele locații online de tip proxy: http://fbay.maik.rocks, htip://bayproxy.net, http://thepiratebayz.org, http://tpb.portalimg.com, https://fastpiratebay.co.uk, https://gameofbay.org, https://ikwilthepiratebay.org, https://oldbayproxy.eu, https://pirate.trade, https://piratebay.click, https://piratebay.red, https://piratebayblocked.corn, https://piratebaymirror.eu, https://piratebayproxy.be

, https://thepiratebay.uk.net, https://thepiratebay.unblocker.cc, https://thepiratebay-proxy.com, https://tpbbay.eu, https://tpbmirror.us, https://tpbunblocked.org, https://ukpirate.dick, https://ukpirate.org, https://ukpirateproxy.xyz, https://unblockedbay.info, https://urbanproxy.eu, încalcă drepturile de autor deținute de reclamanți. Dispune blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienților pârâților pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locațiile online indicate mai sus. (…) Cu apel în 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel București. Apelul se depune la Tribunalul București. Pronunțarea hotărârii se face prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, 05.11.2018”, arată cererea. Impactul ar putea afecta 4 milioane de persoane cliente la aceste rețelele de mai sus, corespondente de site-uri cu filme online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×