Game Over pentru România! Mesajul dur postat de Tudor Chirilă: „Popor compus din șmecheri, lingăi și săraci”

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
18/01/2019, 14:48
Game Over pentru România! Mesajul dur postat de Tudor Chirilă: „Popor compus din șmecheri, lingăi și săraci”GALERIE FOTO
Mesaj dur postat de Tudor Chirilă. Game Over pentru România

Game Over pentru România! Acesta este verdictul pe care Tudor Chirilă îl dă pentru țara noastră într-o postare pe pagina personală de Facebook. Artistul face o radiografie României în anul 2019, pe care o compară cu un pacient care se asfixiază neputincios. Chirilă e de părere că șmecherii au ajuns la putere, iar săracii îi votează orbește.

„În curând, GAME OVER. România asfixiată. Nu-i nimic, lasă că o să recite lingăii Eminescu după care se vor sfâșia să ajungă în proximitatea resturilor de la ospățurile șmecherilor, asemenea câinilor lui Greenaway (The cook, the thief, his wife and her lover). Se vor gudura, gata să hăpăie, și tăcerea se va așterne din nou peste jaful național pentru că, nu-i așa, e nevoie de liniște ca să lucreze guvernul”, și-a început cântărețul postarea de pe Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Mesajul lui Tudor Chirilă. Sursă Facebook
Mesajul lui Tudor Chirilă. Sursă Facebook

Mesaj dur postat de Tudor Chirilă: Game Over pentru România!

Tudor Chirilă și-a continuat mesajul, scriind în termeni duri atât despre politicieni, cât și despre alegătorii lor. „Săracii vor privi triști si nepăsători spectacolul devalizării propriilor vieți, prea orbiți de circ ca să mai înțeleagă ce e un trai decent. Grija și dragostea pentru cei din jur i-o vor pasa liniștiti lui Iisus, în timp ce speranța va rămâne confiscată și distribuită, ca și până acum, de slujitorii moralei creștine. Burțile ghiftuite cu nepăsarea publică își vor aranja cravatele asudate la ieșirile din restaurantele de lux unde nu va mai fi necesară bruierea semnalelor, în timp ce slugile se vor grăbi să tragă la scară limuzinele parcate confortabil pe interzis.

Se va căuta un președinte pentru linistea noastră, așa cum îi șade bine unui popor fără rost. Ninsoarea va ajunge ca și până acum deja mocirlă pe pământ, iar copiii noștri se vor uita zâmbind la fulgii prefigurați peste lumina chioară și gălbuie a stâlpilor de iluminat. La fel ca noi, vor închide cercul, neputincioși sau fugari. Undeva, la mii de kilometri distanță, alții se vor perpeli la gândul perfid că poate ar fi putut să fie bine acasă. Noapte bună România. Dacă ți se pare că tocurile pe care le auzi sunând în noapte pe culoarul la capătul căruia zaci neputincioasă în rezerva ta insalubră se apropie, te amăgești: se îndepărtează”, și-a încheiat Tudor Chirilă postarea.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×