Gabriela Firea, discurs în limba spaniolă: „Îmi doresc să punem bazele unei colaborări pe termen lung”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/11/2018, 13:05
Gabriela Firea, discurs în limba spaniolă: „Îmi doresc să punem bazele unei colaborări pe termen lung” GALERIE FOTO
Gabriela Firea, primar al Capitalei

Gabirela Firea a ținut un discurs în limba spaniolă în Madrid, în cadrul unui eveniment la care a fost invitată. Primarul Capitalei a fost prezentat de spanioli ca fiind prima femeie primar al Capitalei României. Menționându-se clar că intențiile sale sunt de a face din București un loc ce asigură un trai bun cetățenilor. De asemenea, la același eveniment a avut loc și deschiderea Forumului Mondial care privește violența urbană și educația pentru conviețuire și pace.

Intențiile primarului Capitalei sunt legate și de câteva întrevederi cu experții din cadrul Primăriei orașului Madrid pentru problemele care vizează infrastructura, dar și smart city.  De asemenea, Gabriela Firea mai dorește și o întâlnire cu câțiva reprezentanți ale companiilor de urbanism.

Gabriela Firea, discurs în spaniolă: „Bucureştiul să fie un loc mai bun pentru a trăi”

Gabriela Firea a fost invitată de Manuela Carmena Castrillo la un eveniment unde și-a putut spune intențiile în ceea ce privește orașul pe care îl conduce. Primarul general al Capitalei a ținut discursul în limba spaniolă, iar la sfâtșit a mulțumit în spaniolă, engleză, franceză și română. „Principalul obiectiv al programului său este să facă Bucureştiul un loc mai bun pentru a trăi. De aceea se află astăzi aici, pentru a face schimb de idei despre cum să colaborăm pentru a atinge acest obiectiv”, a spus prezentatoarea evenimentului.

„Un oraş cu aproape 4 milioane de locuitori, aşa cum este Madridul, care a reuşit în doar câţiva ani să rezolve, printr-o strategie clară, problemele de trafic şi să implementeze cu succes proiecte de tip smart city, reprezintă un model administrativ pentru capitală României. Îmi doresc să punem bazele unei colaborări pe termen lung, beneficiind de expertiză specialiştilor madrileni, nu numai în ceea ce priveşte problemă traficului, ci şi în alte domenii precum educaţie, urbanism sau cultura”,  a declarat Gabriela Firea înaintea vizitei. Intențiile primarului Capitalei sunt legate și de câteva întrevederi cu experții din cadrul Primăriei orașului Madrid pentru problemele care vizează infrastructura, dar și smart city.  De asemenea, Gabriela Firea mai dorește și o întâlnire cu câțiva reprezentanți ale companiilor de urbanism.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×