Gabriela Firea, dezvăluiri după operaţia suferită la începutul anului: „Am venit la serviciu cu branula”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 14:24
Gabriela Firea, dezvăluiri după operaţia suferită la începutul anului: „Am venit la serviciu cu branula” GALERIE FOTO
Gabriela Firea a făcut dezvăluiri după operaţia suferită la începutul anului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut dezvăluiri după operația suferită la începutul anului. Edilul șef al Bucureștiului a avut prima apariție publică după o perioadă de câteva săptămâni și a oferit mai multe informații despre starea sa de sănătate.

Gabriela Firea a participat, marți, la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România, iar jurnaliștii prezenți la eveniment i-au adresat mai multe întrebări, având în vedere că a fost prima apariție publică după mult timp. Pe lângă problemele legate de gestionarea situației generate de ploaia înghețată care a căzut peste București în ultimele zile, ceea ce a făcut ca sute de copaci să cedeze sub greutate și să să prăbușească pe mașini, jurnaliștii au întrebat-o despre starea de sănătate. Gabriela Firea a fost opeartă în urmă cu două săptămâni, după ce a suferit o afecţiune gastro-intestinală acută.

Gabriela Firea, alături de medicul care a operat-o
Gabriela Firea, alături de medicul care a operat-o

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri după operaţia suferită la începutul anului

„Mă simt mai bine. Sunt în continuare sub tratament şi respect cu stricteţe un regim alimentar. A fost un eveniment mai neplăcut, o cumpănă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi medicilor. Am ieşit cu fruntea sus şi sper să nu se repete. Am citit că a spus un domn consilier general că mi-am delegat atribuţiile pe un an de zile unei doamne consilier. Nu cunoaşte legea. Aş putea să îmi deleg atribuţiile pe o perioadă limitată către un viceprimar sau administratorului public. Am avut într-adevăr concediu medical, l-am epuizat, sunt la serviciu de pe 7 ianuarie în fiecare zi. Am fost la serviciu și pe 3 ianuarie, chiar și cu perfuzii și cu branulă, dar asta e, când vrei să denigrezi”, a declarat Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×