Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetițele la spital! Ce s-a întâmplat

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/07/2019, 19:39
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetițele la spital! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Fetitele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda cu fetițele la spital

Cele două fetițe ale Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda au ajuns la spital, pe mâna medicilor! Mărturisirea a făcut-o chiar tatăl fetițelor, care a postat un mesaj pe o rețea de socializare. Fanii celebrului cuplu s-au alarmat imediat și au postat zeci de întrebări!

Fetitele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda cu fetițele la spital

„Noi suntem toți 4 în mașină, victorienii, mergem cu fetele la doctor, dar nu am nimic. Iris face vaccinul de 3 luni, iar Victoria un control așa banal. Am mai făcut vaccin cu Iris, s-a comportat destul de bine până acum, la fel și Victoria, sperăm că este totul bine și de data asta” a spus Tavi Clonda,  pe contul său de Instagram.

Chiar dacă cei doi mondeni sunt deja părinții a două fetițe minunate, încă nu sunt căsătoriți. Așa că, recent, cupul a făcut marele anunț. Gabriela Cristea este pregătită să îmbrace rochia de mireasă la sfârșitul acestei veri. Despre ziua în care ea și Tavi Clonda își vor jura credință în fața lui Dumnezeu, vedeta a dezvăluit că vor avea alături de ei maximum 20 de persoane, pentru că acest frumos eveniment și-l doresc doar pentru ei. “O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare”, a declarat Gabriela Cristea în timpul unui interviu, relatează wowbiz.ro

Fetitele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda cu fetițele la spital
Fetitele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda cu fetițele la spital

Gabriela Cristea vrea să îmbrace rochia de mireasă

Unul dintre obiectivele pe care și le-a propus Gabriela Cristea înainte de nuntă este scăderea în greutate, motiv pentru care urmează o dietă drastică. “Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii online “Cristina Şişcanu Show”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×