Frumoasa prezentatoare TV a murit în urmă cu puțin timp. Boala a consumat-o rapid

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 21:05
Frumoasa prezentatoare TV a murit în urmă cu puțin timp. Boala a consumat-o rapid GALERIE FOTO

Magenta Devine, prezentatoare de televiziune, s-a stins din viață la 61 de ani. Aceasta a devenit cunoscută pentru apariția la Channel 4, Network 7 și BBC. Din păcate, diagnosticul acesteia a fost crunt. O boală a măcinat-o, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Amprenta sa era cunoscută prin ochelarii negrii de soare și stilul elegant pe care îl avea la fiecare apariție. Familia sa a susținut faptul că se afla sub tratament la un spital din centrul Londrei.

Magenta Devine, prezentatoarea TV s-a stins recent din cauza unei boli

Magenta Devine a murit, după o luptă grea cu o boală. Aceasta s-a născut în Hemel Hempstead, în anul 1957 și a fost foarte apreciată pentru stilul său extrem de elegant și pentru feminitatea de care dădea dovadă la fiecare apariție pe care o avea. Magenta Devine a prezentat la ITV, sub forma unei serii de documentare,: Young, Gifted și Broke, din anul 1999 până în 2001.

Familia sa își va minti mereu de ea ca fiind „o scritoare talentată și cu un stil al modei mereu prezent pe micile ecrane, stil ce a fost mereu admirat de prieteni și colegii pentru cdreativitatea sa.” Din păcate Magenta Devine nu a avut niciun copil, cu toate că ar fi avut exemplu de la familia sa numeroasă. Prezentatoarea de televiziune a trăit cu tatăl său Gerald Taylor, surorile sale Gillian și Georgina și fratele ei Nicholas.

Magenta Devine, mesaje de adio

Sankha Guha, care a lucrat împreună cu Devine la seria Rough Guide și alte programe, a declarat faptul că era „un idol pentru generații…cine a avut atenția asupra ei a văzău ce o făcea specială și nu neapărat stilul.  Ea obișnuia să se arate publicului povești despre o lume de care îi păsa și care o inspira să călătorească. Avea un simț de aventură nemaipoment și avea o minte foarte deschisă”, a declarat prietena prezentatoarei BBC.  Din nefericire, multe detalii despre decesul său nu sunt cunoscute încă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×