Fotografia care a făcut furori pe net. Ipostaza în care s-au pozat șefa ANAF și cea a Agenției Medicamentului

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 17:25
Fotografia care a făcut furori pe net. Ipostaza în care s-au pozat șefa ANAF și cea a Agenției Medicamentului GALERIE FOTO
fa ANAF și cea de la Agenția Medicamentului s-au pozat într-o ipostază inedită pe o rețea de socializare

Două dintre cele mai influente femei din instituțiile publice din România au făcut senzație pe Facebook. Șefa ANAF și cea de la Agenția Medicamentului au apărut într-o ipostază inedită pe o rețea de socializare. Șefa de la ANAF are mai puțin de o săptămână de la numirea sa în funcție.

Fotografia care a făcut furori pe net a fost postată pe Facebook de Andi Cârlan, cu următorul comentariu: „Două şefe!“. Internauţii le-au identificat pe cele două persoane ca fiind drept noua şefă a ANAF, Mihaela Triculescu, şi șefa de la Agenţia Naţională a Medicamentului, Adriana Cotel. Cele două sunt două personaje cheie și după cum au precizat anumite surse în spațiul public, ambele sunt agreate de Andrei Iordache, omul de încredere al lui Darius Vâlcov.

Fotografia care a făcut furori pe net. Noua șefă ANAF, în ipostaze inedite alături de prietena sa, șefă la Agenția Medicamentelor

Fotografia, cu noua şefă a ANAF şi cea a Agenţiei Naţionale a Medicamentului a stârnit multe comentarii controversate, în care internauții s-au arătat dezamăgiți de ipostaza în care au apărut cele două. Șefa de la Agenţia Naţională a Medicamentului, Adriana Cotel a fost numită în funcție în octombrie 2018, iar Mihaela Triculescu a ajuns șef la ANAF pe 3 ianuarie 2019. Aceasta a fost numită în funcție de premierul Viorica Dăncilă.

„Două șefe” este comentariul care însoțește fotografia în care apar Mihaela Triculescu (ANAF) și Adriana Cotel (Agenţia Naţională a Medicamentului)

Fotografia cu șefele de la ANAF și de la Agenția Medicamentului a făcut furori pe Facebook. Postarea a strâns în 3 ore, zeci de comentarii și share-uri, cele mai multe dintre acestea de dezaprobare a ipostazei în care cele două s-au afișat. Mihaela Triculescu l-a înlocuit în funcția de șef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) pe Ionuț Mișa. Acesta din urmă a fost revocat din funcție de Viorica Dăncilă la propunerea minsitrului de finanțe, Eugen Teodorovici, care i-a reproșat proasta colectare, dar și activitatea slabă a instituției.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×