Fotbalist român mort. Adrian Condoiu avea 36 de ani și abia se logodise

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/10/2018, 21:44
Fotbalist român mort. Adrian Condoiu avea 36 de ani și abia se logodise
Adrian Condoiu a murit la doar 36 de ani

Adrian Condoiu s-a stins din viață la doar 36 de ani. Fostbalistul a decedat chiar în momnetul în care a ajuns să viseze la viitor, abia se căsătorise. Acesta a fost legitimat la UTD Drăgășani, în județul Vâlcea.

Din păcate, după ce a acuzat unele stări proaste de sănătate, a ales să plece acasă, și nu să se deplaseze la spital unde ar fi putut fi salvat. Dumnezeu să l odihnească în pace!!! Condoleante familiei și multa putere sa puteti trece peste imensa pierdere!!!!”

Andrian Condoiu, fotbalistul care s-a stins din viață la 36 de ani

Adrian Condoiu a jucat la echipa din Liga 5, fiind legitimat la UTD Drăgășani. Cauzele decesului său nu sunt încă publice. Se pare că fotbalistului i s-ar fi făcut rău, însă în loc să ia semalele în serios și să se ducă la spital, s-a dus acasă, crezând că nu este nimic serios. Ultima oară când a călcat pe gazonul terenului de fotbal a fost dumiică, 28 octombrie. Meciul ultim al lui Adrian Condoiu a fost Oltețul Sinești-UTD Drăgășani, meci care s-a terminat cu scorul 2-1.

Adrian Condoiu fotbalist la UTD Drăgășani, s-a stins din viață la doar 36 de ani
Adrian Condoiu fotbalist la UTD Drăgășani, s-a stins din viață la doar 36 de ani

„Suntem terminați! Adiță ne dădea buna dispoziție după fiecare meci. Indiferent că pierdeam sau câștigam. Era cel mai bun om. După meciul pe care l-am jucat la Sinești, el ne-a spus ca pleacă acasă, pentru că nu se simte prea bine. A doua zi, am aflat vestea cruntă, că decedase. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Nu te vom uita niciodată, Adiță”, a fost ultimul mesaj al colegilor de la UTD Drăgășani pentru Adrian Condoiu. Ultimele cuvinte de despărțire ale fanilor, prietenilor și ale familiei curg pe site-urile de socializare. „Sa te odihnești in pace bun prieten si coleg Adi Condoiu”, „Dumnezeu sa te odihneasca, Ață!”, „Pentru cel care a plecat mult prea repede dintre noi … Drum lin în sus spre cer , Buză!”, Ne-ai parasit si-ai mers in alta lume, Mergand pe-o cale fara de intors, Mereu noi plangem al tau nume, Te-ai dus departe’n univers…ODIHNESTE-TE IN PACE, AȚICĂ!!!”, au fost unele din nenumăratele mesaje aflate în spațiul virtual.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×