Fosta Miss Univers se luptă pentru viața ei într-o bătălie cu o boală cruntă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 14:09
Fosta Miss Univers se luptă pentru viața ei într-o bătălie cu o boală cruntă
Dayanara Torres se luptă cu cancerul mamar. Sursa foto: hola.com

Dayanara Torres, fosta Miss Univers 1993, o cântăreață și o prezentatoare extrem de iubită în Puerto Rico se luptă cu cancerul. Revista Hola, varianta nord-americană, scrie că frumoasa vedetă a fost depistată cu tumori canceroase la sâni, iar în urma diagnosticului, aceasta a fost supusă unui amplu tratament.

Dayanara Torres suferă de cancer la sân

Dayanara a vorbit despre afecțiunea sa la începutul acestui an. Modelul în vârstă de 44 de ani nu s-a supus chimioterapiei, așa cum li se recomandă celor mai mulți oameni care suferă de cancer, pentru că nu vrea să își piardă podoaba capilară. Un fan a întrebat-o pe rețelele de socializare ce fel de tratament urmează având în vedere că nu îi cade părul, iar atunci Dayanara, prin răspunsul oferit, a surprins pe toată lumea.

„Nu e chimioterapie. Urmez un tratament de imunologie și radioterapie”, este răspunsul oferit de Dayanara Torres. Fostul jurat de la „Uite cine dansează” USA, ediție transmisă de postul de televiziune Univision, a spus că datorită acestui tratament își poate păstra părul pe care l-a crescut cu greu. „Chiar dacă nu urmez chimioterapia, am dureri cumplite de spate. Mă dor oasele, mă doare tot corpul, am stări de rău frecvent, am dureri musculare”, a mai spus Dayanara.

dayanara torres
Dayanara a divorțat de Marc Anthony în anul 2004. Sursa foto: Revista People

Vedeta are doi copii cu Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez

Dayanara are parte de sprijinul mamei sale în acest moment dificil al vieții sale. Vedeta este cunoscută în showbiz-ul internațional și pentru relația pe care a avut-o cu Marc Anthony, cu care are doi copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×