Florin Călinescu, în ediţia a doua a Românii au Talent 9, de la Pro TV! Publicul a râs în hohote

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
14/02/2019, 19:23
Florin Călinescu, în ediţia a doua a Românii au Talent 9, de la Pro TV! Publicul a râs în hohote GALERIE FOTO
Florin Călinescu face show la Românii au Talent

Florin Călinescu va face din nou show, în cea de-a doua ediție a emisiunii Românii au Talent, sezonul 9, de la Pro TV. De această dată printr-un comentariu la adresa unei concurente care i-a impresionat pe jurați printr-un dans senzual. În stilul care deja îl caracterizează, Florin va face publicul să râdă în hohote.

Vineri seara, de la ora 20:30 Pro TV va difuza cea de-a doua ediție a show-ului Românii au Talent. Unul dintre concurenți va veni în fața juraților și a publicului alături de câinele său, despre care spune că este talentat și poate să facă lucruri imposibile pentru oricare alt patruped. Concurentul susține că animalul său de companie poate să… cânte. „Îi place să cânte muzică trance, artistul lui preferat e Armin Van Buuren. Cântă, nu mi se pare mie, chiar cântă. Nu m-a dezamăgit niciodată, pe scenă cântă foarte bine. Ce face el nu face niciun alt câine din țară”, a spus concurentul la preselecții.

Florin Călinescu face show la Românii au Talent

Ca de fiecare dată, cele mai așteptate comentarii la emisiunea Românii au Talent sunt cele ale lui Florin Călinescu. Juratul va face și de această publicul să râdă în hohote, însă nu pentru comentariul de la numărul câinelui care poate să cânte, ci pentru intervenția de la numărul unei concurente care are un moment special: un dans senzual. „Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat, au vândut tot… aurul, gazul, păcura, pământul, cenușa, tot… au mai rămas Zamolxe, Babele, Sfinxul și ea!”, este reacția lui Florin Călinescu.

Florin Călinescu va face publicul să râdă în hohote
Florin Călinescu va face publicul să râdă în hohote

Cea de-a doua ediție a emisiunii Românii au Talent, sezonul 9, va fi vineri seara, de la ora 20:30, pe postul de televiziune Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×