Florin Călinescu, mesaj războinic pentru politicieni: „Vreau fapte, nu vorbe!”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 18:42
Florin Călinescu, mesaj războinic pentru politicieni: „Vreau fapte, nu vorbe!” GALERIE FOTO
Florin Călinescu le-a pus gând rău politicienilor

Florin Călinescu are un mesaj războinic pentru politicieni. Juratul de la Românii au Talent pare tot mai hotărât să se implice în politică din vară. Într-un videoclip postat pe Facebook, Călinescu a criticat actuala guvernare și și-a anunțat planurile pentru 2019.

„Dezastrul este splendid pentru că așa vrea președintele PSD. Nu am nimic cu membrii acestui partid, ci cu cetățeanul care pretinde că a scris programul de guvernare și nu s-a făcut. Dăncilă spunea că dacă nu se fac 100 de km de autostradă, va demite responsabilii. Niciun pic de demnitate sau respect față de cetățeni. Atâta miștocăreală… pentru că se poate, pentru că nimeni nu ține socoteala. Bugetul nu se poate alcătui decât pe minciună, el nu există. Este înfricoșător pentru că trebuie să asigure alte salarii și pensii. Să fii la jumătatea lui februarie fără buget… Singura preocupare a acestui Guvern este să scape o gașcă de pușcărie. Este singura activitate de zi cu zi”, a spus Florin Călinescu într-un video live pe contul personal de Facebook.

Florin Călinescu le-a pus gând rău politicienilor

„Despre amărâtul de Tudorel Toder nici nu are rost să mai vorbim. E de mirare cum au reușit niște judecători să pronunțe verdictul pentru Mazăre și gașca de la Constanța. Deci se poate, există o speranță. Eu cred că judecătorii sunt cetățeni cu onorabilitate. Călin Popescu Tăriceanu zice că se gândește să candideze la prezidențiale. Chiar aș vrea să văd candidatura domnului respectiv, nu pun botul la vrăjeala cu Firea și Olguța. Eu mi-aș dori să candideze Liviu Dragnea și să câștige sau să își înfrunte soarta. Ar fi dezastruos. Nu puneți botul la sondaje, de 30 de ani am văzut saci de sondaje care nu s-au împlinit”, a spus Florin Călinescu.

Juratul de la Românii au Talent vrea să își facă propriul partid
Juratul de la Românii au Talent vrea să își facă propriul partid

Juratul de la Românii au Talent pare tot mai hotărât să își facă propriul partid. „Preocuparea mea este să mobilizăm tineri care nu au făcut politică și cărora le pasă de această țară. Important este ca niște oameni să își găsească un țel. Cred că România este o țară vie și poate fi în continuare foarte vie. Nu doresc condamnări abuzive sau achitări abuzive. Cred că lucrurile pot fi îndreptate cu ajutorul dumneavoastră foarte repede. E ceva de muncă, toate imposturile pe care Dragnea le face promovând verișori, neamuri, amante… trebuie oameni cu școală. De la vară vreau să mă implic, să trec de la vorbe la fapte.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×