Florin Busuioc a rămas cu o cicatrice după infarct! Ce nu se vede la televizor

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/01/2019, 11:21
Florin Busuioc a rămas cu o cicatrice după infarct! Ce nu se vede la televizor GALERIE FOTO
Florin Busuioc a rămas cu o cicatrice după infarct

Actorul Florin Busuioc a revenit la rubrica Meteo de la Știrile Pro TV, după ce a suferit un infarct pe data de 6 noiembrie 2018 și a fost nevoit să stea pentru o vreme departe de scena teatrului și de studioul de televiziune. Deși totul pare să fi revenit la normal pentru bărbatul în vârstă de 56 de ani, Florin Busuioc a rămas cu o cicatrice după infarct.

Fotoreporterii de la Click! au obținut imagini cu cicatricea lui Busu după operația la cap, asta după ce actorul a suferit un infarct, a leșinat și s-a lovit grav. Florin Busuioc a fost surprins pe străzile din Capitală, deși afară erau -6 grade Celsius, în timp ce încerca să ridice un colet. Ceea ce părea un lucru simplu s-a transformat într-o adevărată aventură pentru Busu. A fost nevoit să se plimbe pe la mai multe bancomate, dar și de la domiciliul său la o altă adresă, timp de o jumătate de oră. Un taximetrist l-a ajutat să transporte coletul și l-a așteptat vreme de 5 minute între destinații.

Busu a ieșit din casă la -6 grade Celsius
Busu a ieșit din casă la -6 grade Celsius

Florin Busuioc a rămas cu o cicatrice după infarct

Florin Busuioc a suferit un infarct pe data de 6 noiembrie 2018, la finalul unei piese de teatru care a avut loc la Filarmonica Oltenia din Craiova. Actorul a fost găsit de colegii lui leșinat în culise. Recuziterul Filarmonicii Oltenia, Alex Ciuică, a povestit cum Busu a spus că îi este rău după spectacol, a mers afară să ia o gură de aer, apoi s-a întors și a căzut pe hol. Alex a sunat imediat la SMURD și i-a acordat lui Busu primul ajutor, respectând indicațiile pe care le-a primit prin telefon.

Busu a fost ajutat de un taximetrist
Busu a fost ajutat de un taximetrist

Actorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova și a fost operat mai întâi la inimă și apoi la cap, din cauza loviturii suferite în urma căderii. Busu a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din București și a fost externat înaintea Sărbătorilor de iarnă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×