Emil Rengle, mesaj de adio pentru Anca Pop! ”Ai fost mult prea neînțeleasă!”

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
18/12/2018, 10:53
Emil Rengle, mesaj de adio pentru Anca Pop! ”Ai fost mult prea neînțeleasă!” GALERIE FOTO
Emil rengle și-a luat ”adio” de la Anca Pop

Câștigătorul celui de-al optulea sezon ”Românii au talent”, Emil Rengle, a postat un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare, în semn de ”adio” pentru prietena lui, artista Anca Pop. Cântăreața recunoscută în toată lumea, care a cântat alături de Goran Bregovic, și-a găsit sfârșitul într-un mod tulburător. Aceasta a fost scoasă, luni seara, de scafandrii care o căutau, după ce sora ei o dăduse dispărută.

Te iubesc Anca Pop din adancul sufletului meu. Ai fost prea mult pentru aceasta lume. Ai fost mult prea neinteleasa… asa se intampla mereu cu sufletele cele mai frumoase si sensibile.”, a scris Emil Rengle pe o rețea de socializare.

Anca Pop obișnuia să posteze imagini cu ea în ipostaze inedite
Anca Pop obișnuia să posteze imagini cu ea în ipostaze inedite

Emil Rengle și-a luat ”adio” de la prietena lui, Anca Pop

Anca Pop a fost dată dispărută duminică, de către sora ei. Autoritățile au scos luni seara, o femeie din Dunăre, în zona localității Șvinița, din județul Mehedinți. Scafandrii și polițiștii au reușit să o identifice după actele pe care le găsiseră în mașina scufundată. Emil Rengle, câștigătorul ultimei ediții Românii au Talent, era prieten cu artista foarte cunoscută în China, dar și în alte țări. Din păcate, în ultima vreme, postările ei nu au fost chiar pe înțelesul tuturor, iar multă lume îi trimitea mesaje jignitoare.

”Tu esti si vei ramane sora mea cea mare! Am invatat cele mai frumoase lectii de la tine si am evoluat langa tine. Cuvintele sunt de prisos. Esti bine! Ai inceput o noua aventura si stiu ca te descurci minunat. Ai fost pregatita pentru asta, baby! Pune o vorba buna si pentru noi acolo si sa ne vedem cu bine! “Frica nu mai e stapan”. Esti acasa! ?”, a scris în continuarea mesajului Emil Rengle, câștigătorul Românii au Talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×