Elena Udrea, pe minus, iubitul, pe plus! Adrian Alexandrov își extinde afacerile

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 12:21
Elena Udrea, pe minus, iubitul, pe plus! Adrian Alexandrov își extinde afacerile GALERIE FOTO
Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, își extinde afacerile

Aflată în Costa Rica, Elena Udrea nu se mai poate ocupa de afacerile pe care le are în România și care au ajuns pe minus. În schimb, iubitul ei este pe plus! Chiar dacă a stat mai mult plecat în țara din America Centrală pentru a fi alături de Elena Udrea, Adrian Alexandrov își extinde afacerile. A fost surpins în București zilele trecute, în timp ce încerca să își rezolve niște probleme.

Adrian Alexandrov pare să fi dat lovitura în imobiliare. Iubitul Elenei Udrea are mai multe proprietăți de lux pe care le-a scos la vânzare: vilă superbă în cartierul Primăverii (aproape 3,2 milioane de euro), vilă în Floreasca (2,8 milioane de euro), casă cu şapte camere, situată în Corbeanca, judeţul Ilfov (1,2 milioane de euro), vilă cu şapte dormitoare în Otopeni, pe 1.600 mp de teren (1,6 milioane de euro). În 2018, tânărul a tranzacționat proprietăți în valoare de 4 milioane de euro.

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, își extinde afacerile

„Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”, a răspuns iubitul Elenei Udrea în momentul în care a fost întrebat cum a reușit să obțină succesul financiar. Iar Adrian Alexandrov nu se oprește aici și își extinde afacerile. Vrea să își deschidă o firmă nouă, alături de fratele său mai mare. Zilele trecute a fost surprins în București, în timp ce s-a oprit să își deschidă un cont la o bancă pentru noua lui firmă, care este tot de imobiliare.

Iubitul Elenei Udrea a venit în București să își rezolve mai multe probleme
Iubitul Elenei Udrea a venit în București să își rezolve mai multe probleme

Adrian Alexandrov a fost model în echipa lui Cătălin Botezatu și a pozat pentru branduri de top precum Hugo Boss, Chanel, Armani şi Dior. A fost însoțitor de zbor la Emirates și a defilat pe podiumurile din Dubai. Și-a construit o vilă superbă în Corbeanca, pe malul lacului și și-a cumpărat mai multe mașini. A deținut o funcție de conducere în una dintre cele mai mari companii de imobiliare din Bucureşti, iar în 2017 și-a deschis propria firmă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×