Ea este soacra Elenei Udrea. Cu ce se ocupă mama lui Adrian Alexandrov

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 11:19
Ea este soacra Elenei Udrea. Cu ce se ocupă mama lui Adrian Alexandrov GALERIE FOTO
Elena Udrea, alături de soțul ei, Adrian Alexandrov

Ea este mama lui Adrian Alexandrov! Cum arată soacra Elenei Udrea? Dat fiind faptul că nora ei este încarcerată în Costa Rica, fiul ei îi este alături, pentru a se ocupa de fetița celor doi. Dar, curioșii acum se întreabă cum arată soacra fostului ministru al turismului și, mai ales, cu ce se ocupă? Se pare că, de-a lungul timpului, cea care i-a ajutat în privința copilului lor nu a fost mama fostului manechin, ci doar mama Elenei Udrea. Soacra fostului ministru nu a putut ajuta cu nimic din cauza faptului că este departe de ei. Aceasta lucrează de mulți ani în Italia, unde se îngrijește, printre altele, de o rudă în etate.

Mama lui Adrian Alexandrov, în vârstă de 58 de ani, revine în România rareori, iar atunci când se întâmplă asta, se retrage la Sulina, pentru scurte vacanțe, mai ales în timpul verii. Conform informațiilor din presă, femeia ține legătura cu toate rudele prin intermediul internetului. Una dintre cele mai mari pasiuni ale soacrei Elenei Udrea este croșetatul. Mama lui Adrian Alexandrov face pulovere de mână, pe care ulterior le oferă celor dragi.

Soacra Elenei Udrea este departe de cei doi
Fostul ministru al turismului, alături de Adrian Alexandrov

Ea este soacra Elenei Udrea! Cu ce se ocupă ea?

Vă reamintim că fostul ministru al turismului a fost ridicat de pe stradă de agenții Interpol, aceasta fiind consecința faptelor sale. Ulterior, șeful biroului Interpol Costa Rica a explicat intervenția în cazul Elenei Udrea, care a avut loc pe data de 21 august 2018. ”Cu doamna Elena Udrea nu am avut niciun tip de contact, niciun tip de abordare. Imediat după reţinerea doamnei Elena, unul dintre avocaţii doamnei Alina Bica ne-a contactat şi eu i-am spus că era timpul să se predea, că cel mai bine era să se prezinte singură la Tribunalul Penal (…) din San Jose. Dar el mi-a spus că urma să vorbească cu doamna Bica şi că apoi ne va contacta din nou. Totuşi, procedura judiciară nu se poate pune pe stand-by, trebuie urmată”, a explicat șeful Interpol, Gustavo Chinchilla.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×