Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, se teme pentru viața fetiței lor. ”Toți știu unde locuiesc!”

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
09/10/2018, 08:29
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, se teme pentru viața fetiței lor. ”Toți știu unde locuiesc!” GALERIE FOTO
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, se teme pentru viața fetiței lor

Adrian Alexandrov, actualul iubit al Elenei Udrea, se teme pentru viața copilului lor din cauza că acum toată lumea știe unde locuiesc. Această temere vine în urma faptul că Interpolul a expus-o mediatic pe fostul ministru. Conform informațiilor actuale din presă, Elena Udrea a cerut Ambasadei României un avocat, în urma arestării ei. O dată cu ea, a fost arestată și Alina Bica. Acest fapt a dus la sute de articole în presă, amândouă fiind descrise peste tot drept ”femei bogate”, lucru deloc greșit, însă, în Costa Rica se vorbește despre sechestrări. Adrian Alexandrov a declarat pentru Antena 3 căteva lucruri despre situația mamei copilului său.

”Eu știu că Alina Bica a cerut audiență la șeful Interpol. S-a dus la el, i-a spus unde stă, adresa, numărul de telefon și, dacă are nevoie de ea sau de Elena, să le contacteze și să vadă ce au de făcut. Acțiunea din ziua respectivă nu am înțeles-o. Am văzut ieșirea publică a șefului Interpol, Gustavo, în care a spus că el le intercepta. Știau absolut toată mișcarea. E și normal. De ce acțiunea Interpol? Nu știu. Plus că, atât Elena, cât și Alina au statutul de refugiat provizoriu”, a spus partenerul de viață al Elenei Udrea.

Adrian Alexandrov se teme pentru viața copilului ei și-al Elenei Udrea. ”Eu nu sunt în siguranță”

Adrian Alexandrov se teme pentru situația copilului lor
Elena Udrea, alături de Adrian Alexandrov

Totodată, acesta pare nelămurit cu privire la documentul care a venit din România căre cei de la Interpol. ” De ce cei din România nu au atașat documentul când au trimis documentul către cei de la Interpol? Mă gândesc că, dacă Interpol ar fi văzut documentul, le-ar fi chemat la instituție. Ar fi vorbit cu ele, nu ar fi fost acțiunea stradală. (…) Cred că are atuuri (n.red. – referire la Elena Udrea, pentru a fi pusă în libertate). Atât timp cât documentul care atestă carnetul de refugiat politic nu a fost prezentat celor de la Interpol… Mâine se va duce cu documentul să îl prezinte instituțiilor”, a completat iubitul fostului ministru.

Însă, Adrian Alexandrov ar lăsa aceste nelămuriri în urmă, căci primordială este situația fetiței lui. Acesta crede că din cauza expunerii, și el și copilul lor sunt în pericol. ”Toți știu unde locuiesc, știu cum arată. În contextul în care presa spunea despre ele că au milioane de euro, eu nu sunt în siguranță. În Costa Rica se vorbește despre sechestrări. Atât eu cât și fetița putem deveni o țintă. Eu am văzut pe posturile de televiziune din România că arătau resorturi unde locuiesc Elena și Alina Bica (…) mașini de lux, restaurante de lux. După acțiunea de la Interpol, au arătat unde locuiesc ele, într-un apartament cu trei camere”, a încheiat Adrian Alexandrov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×