E oficial! Cristina Ich și Pițurcă Jr s-au despărțit! ”Cum să fiu cu ea?!?”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 17:05
E oficial! Cristina Ich și Pițurcă Jr s-au despărțit! ”Cum să fiu cu ea?!?” GALERIE FOTO
Pițurcă Jr, despre despărțirea de Cristina Ich

Alex Pițurcă a făcut declarații uimitoare despre relația controversată pe care a avut-o cu Cristina Ich. Cei de la spynews au aflat în exclusivitate ce părere are despre situația creată de Prințesa Instagramului chiar de Ziua Îndrăgostiților, când aceasta a dat fuga la fostul iubit acasă, după cina cu el.

Pițurcă Junior a rupt tăcerea despre povestea de dragoste cu năbădăi alături de frumoasa moldoveancă. Cristina Ich a clarificat totul pe o rețea de socializare concluzionând cu faptul că nu are pentru ce și cui să ofere explicații, pentru că nu este o femeie cu obligații, astfel că este liberă să acționeze cum dorește.

Alex Pițurcă, despre despărțirea de Cristina Ich!

„Nu știu și nu mă interesează! Nu vreau să vorbesc despre treaba asta”, așa s-a adresat la începutul dialogului cu reporterii sursei citate. După o vreme de lămuriri, bărbatul a devenit mai comunicativ și a oferit câteva detalii. „Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! S fie sănătoasă! Atâta tot…”, a afirmat fostul fotbalist.

Ultima apariție a Cristinei Ich împreună cu Pițurcă Jr.
Ultima apariție a Cristinei Ich împreună cu Pițurcă Jr.

De asemenea, Alex Pițurcă a ținut să precizeze clar că declarațiile care păreau ale lui, apărute prin toată presa mondenă, nu au fost cu adevărat afirmațiile sale. „Nu au fost declarațiile mele! Niciodată, în viața mea, nu am vorbit despre viața mea personală, despre fostele relații și nu o să fac asta nici de acum încolo. Nu am declarat niciodată nimic despre relația mea, despre fosta relație cu Cristina. Nu am spus niciodată că mi-a trimis-o Dumnezeu. Am văzut că mi s-au pus în gură niște vorbe și am rămas uimit”, a declarat Pițurcă Jr. despre relația cu Cristina Ich.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×