Drama prin care a trecut Laura Vass: „M-am lăsat de cântat ca să fiu ospătăriță”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/01/2019, 11:39
Drama prin care a trecut Laura Vass: „M-am lăsat de cântat ca să fiu ospătăriță” GALERIE FOTO
Laura Vass a renunțat la muzică pentru ospătărie?!

Laura Vass, cunoscuta cântăreață de manele, a renunțat la muzică pentru o perioadă, iar acum s-a reapucat. Fanii acesteia au reușit să ia contactul cu ea doar pe unele rețele de socializare, pentru că de pe micile ecrane dispăruse complet. Aceata a avut un succes enorm alături de renumiți cântăreți. Recent, a vorbit în cadrul Antena Stars, despre viața sa de acum și despre cum s-a depărtat din ce în ce mai mult de prima sa dragoste, de muzică. Momentele grele n-au ocolit-o de-a lungul vieții.

Din păcate, frumoasa Laura a lucrat ca ospătar. „Am muncit la Londra ca ospătăriță. Mă întorceam plângând de acolo. Mai erau români care mă recunoșteau și mă simțeam rușinată că fac asta”, a mărturisit cântăreața.

Laura Vass, mărturii uimitoare despre viața sa: „mi-era rușine că fac asta”

Laura Vass a dispărut de o vreme destul de bună din atenția fanilor săi, aceștia continuând să îi asculte piesele. Recent, într-un interviu, a povestit despre cum a decurs viața sa o perioadă și despre cum a reușit să treacă de la muzică la ospătărie. „Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc.

Laura Vass
Laura Vass, de la muzică la ospătărie

El mi-a spus că ar fi bine să-mi fac o formație să mă duc la cântări”, a declarat Laua Vass, în cadrul unui interviu la Antena Stars.  „M-am gândit să îi dau un telefon lui Dan Bursuc, să văd ce mai face. Și mi-a spus să vin, că are o melodie făcută special pentru mine. M-am îndrăgostit de piesa aia și de tot ce am retrăit în studio. M-a răscolit. «Am greșit amândoi» se numește piesa. Mi-aș dori să am un iubit, dar pentru mine încă înseamnă ceva ca un vis… Mi-e greu să cred că aș putea să întâlnesc pe cineva care să mă iubească și să mă accepte așa cum sunt, pentru că am multe temeri. Mi-e teamă de dependența asta de cineva, mi-e teamă de dezamăgire”, a mai povestit Laura Vass despre întorsătura de 180 de grade din viața sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×