Laura Vass, transformare uluitoare! Vezi cum a ajuns să arate acum

Sandra Popescu   
in Stiri mondene
13/06/2018, 16:29
Laura Vass, transformare uluitoare! Vezi cum a ajuns să arate acum GALERIE FOTO

Laura Vass s-a transformat, în anii în care nu a mai apărut la TV. Fanii abia au mai recunoscut-o când au văzut cum a ajuns să arate acum. Artista, care cunoscuse succesul alături de Sorin Copilul de Aur, cântă în continuare, însă nu mai este la fel de vizibilă în spațiul public.

Laura Vass s-a îngrășat și este total schimbată. Dacă înainte era blondă și mult mai slabă, acum nici fanii nu o mai recunosc. Imaginile din GALERIA FOTO DE MAI SUS sunt dovada pentru cei care nu cred în transformarea artistei. „Ce s-a intamplat cu tine? Esti bolnava? Zici ca esti mamaia!”, i-a scris un fan de pe Facebook.

Laura Vass, transformare uluitoare

Laura Vass s-a transformat uluitor! În plus, artista pare că s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Ea s-a lăsat fotografiată în mai multe locații, inclusiv în vacanțele în care a mers, dar și la biserică. Laura Vass a încercat să fie astfel un exemplu pentru fanii care o iubesc și îi ascultă muzica.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans cu șefa diplomației austriece

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.