Dragnea și vitamina D pentru copii: reacția medicilor din România

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 14:22
Dragnea și vitamina D pentru copii: reacția medicilor din România GALERIE FOTO
Dragnea și vitamina D pentru copii: reacția medicilor din România

Medicii din România, critică ideea lui Liviu Dragnea, care vrea să dea vitamina D pentru copiii din România. Un cunoscut medic cardiolog a reacționat pe o rețea de socializare cu privire la ideea lui Liviu Dragnea. Vasi Rădulescu a criticat propunerea liderului PSD, de a acorda pentru copii, în masă, gratuitate la vitamina D.

„Ăştia au vrut să le dea miere de albine copiilor, care-i zăhărel în plus, când obezitatea infantilă e la cote alarmante. Acum vor să-i îndoape cu vitamina D, care e recomandată cu indicaţii restrânse, clare, nicidecum în masă. Urmează detox şi homeopate, sunt convins”, a scris celebrul doctor cardiolog.

Și Florin Călinescu l-a criticat pe Liviu Dragnea și propunerea sa de a da vitamina D pentru toți copiii!

Un cunoscut medic a criticat propunerea lui Liviu Dragnea de acordare gratuită tuturor copiilor a vitaminei D. Și Florin Călinescu l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, acuzându-l de populism. ” Livulica, e clar ca treaba cu suta de km. de autostrada, promisa pana de revelionu’ trecut, e bulsit ca toata guvernarea ta. Ba, da’ cand vii azi si bagi chestia ca trebuie sa tai niste maruntis, pe care tot tu l-ai proptit in buget, ca sa dai vitamina D copiilor, esti maximus. Prostus Maximus. De fapt, Ticalosus Maximus. Baaa, vitamina aia se asimileaza 90 la suta din statul la soare.  Restu’, e hotia unor firme care fac pastile. Esti praf.”, a scris Florin Călinescu pe o rețea de socializare

Florin Călinescu a râs de propunerea lui Liviu Dragnea legată de vitamina D pentru copii

„I-am rugat sa analizeze sumele serviciilor secrete. Cred ca sumele importante de aici pot fi relocate in sanatate de exemplu. Eu ma gandesc ca un program de acordare gratuita cu toti copiii din Romania de vitamina D este tot un program de siguranta nationala. Program pentru diabet. Si doamna prim-ministru cu domnul ministru au spus ca vor analiza, daca pot face in Guvern aceasta modificare, daca nu, eu sigur o sa fac la Parlament”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×