Donald Trump ar fi plătit ILEGAL femeile cu care a avut aventuri! Acuzații dure ale procurorilor

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 15:40
Donald Trump ar fi plătit ILEGAL femeile cu care a avut aventuri! Acuzații dure ale procurorilor
Trump e acuzat de procurori! Aceștia susțin că președintele SUA ar fi plătit ilegal femeile cu care a avut aventuri

Procurorii americani afirmă că Donald Trump ar fi plătit ilegal femeile cu care a avut aventuri. Aceștia dezvăluie că președintele SUA l-a dirijat pe Michael Cohen, fostul său avocat personal, să efectueze tranzacții contra legii, din fondurile de campanie, către două femei care afirmă că au avut aventuri cu politicianul. Scopul plăților ar fi fost acela de a cumpăra tăcerea acestora.

Conform unui document depus de magistrații Curții Districtului Sudic din New York, avocatul lui Trump a făcut plăți ”în coordonare cu și la ordinul Individului 1”, ce era identificat anterior drept Donald Trump. Însă, în ciuda tuturor afirmațiilor procurorilor, președintele SUA a scris pe Twitter că documentul îl eliberează de orice datorie. ”Îl exonerează complet pe președinte. Mulțumesc!”. 

Acuzații dure ale procurorilor către Trump: a plătit ilegale femeile cu care a avut aventuri

Donald Trump ar fi platit ILEGAL femeile cu care a avut aventuri! Acuzatii dure ale procurorilor
Trump ar fi cumpărat tăcerea a două femei: fostă actriță de filme pentru adulți și o fostă vedetă Playboy

Cât despre femeile implicate în discuție, este vorba despre Stormy Daniels, fostă actriță de filme pentru adulți, și Karen McDougal, fostă vedetă Playboy. Cele două susțin că, în urmă cu mai mulți ani, au avut aventuri cu președintele SUA. Astfel, Cohen este suspectat că ar fi săvârșit o plată în valoare de 130.000 de dolari către Stormy Daniels.

Așadar, joi, fostul avocat personal al lui Trump a pledat vinovat că a mințit în Congres despre un proiect imobiliar din Rusia. Totul s-a petrecut în cadrul investigației privind ingerințele ruse în scrutinul prezidențial american. Astfel, surprinzător, Cohen s-a prezentat la o instanță din Manhattan, New York, și a pledat vinovat, asta în cazul unui acord cu echipa procurorului special Robert Mueller, cel care investighează ingerințele ruse în scrutinul prezidențial din 2016, dar și posibilele contracte cu Moscova ale echipei de campanie electorală a lui Trump.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×