Despăgubiri uriașe pentru Florin Salam! Ce sumă va primi artistul pentru pumnul încasat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/11/2018, 12:47
Despăgubiri uriașe pentru Florin Salam! Ce sumă va primi artistul pentru pumnul încasat
Florin Salam, în momentul în care a primit bătaie de la Stan Lower

Imensa lovitură primită pentru maneliștii din întreaga țară a fost pumnul primit de Florin Salam la Milano, pentru care a și primit desbăgubiri serioase. Agresorul a recunoscut că l-a lovit din cauza stării de ebrietate în care se afla.

Pe acesta îl cheamă Stan Lower, și este chiar unul din numeroșii fini al manelistului. După acest nefericit incident, mai mulți interlopi s-au arătat cuprinși de gestul nepotrivit, așa că s-au oferit să-l ajute să-și caute răzbunare. Din fericire pentru Florin Salam, agresorul va plăti scump pentru fapta comisă doar ca acest scandal să dispară.

Lovitura lui Florin Salam, despăgubită de agresor

Florin Salam este momentan prins într-un scandal fără precendet. Industria în care activează este una destul de periculoasă, dar niciodată nu s-a ajuns într-un astfel de punct critic. Deși a primit nenumărate amenințări de-a lungul anilor, celebrul manelist nu a avut niciodată cu adevărat de suferit fizic. La nunta la care a cântat la Milano s-a depășit această linie, astfel că Stan Lower, amețit de băuturi alcoolice, i-a dat un pumn chiar în momentul în care interpreta un cântec ce părea că-i este pe plac.

Agresorul nu a scăpat doar cu scuzele aferente, așa că va trebui să scoată din buzunar suma de 50.000 de euro. ”Cel care l-a lovit, din ceea ce am înţeles eu, s-a oferit să îi plătească lui Florin Salam despăgubiri cât se poate de serioase, pentru ca scandalul să se stingă. Va scoate din buzunar 50.000 de euro, preferă să plătească decât să fie judecat de cei care, oricum, acum îl caută să se răzbune. Ştie că e singura variantă pentru a calma spiritele, se bazează pe ideea că Florin Saam va accepta banii şi că va interveni pentru a fi lăsat el, familia lui, şi amicii pe care îi are, în pace”, a declarat o sursă din anturajul lui Florin Salam pentru a specifica ce despăgubiri i se atribuie în urma loviturii primite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×