Ce se întâmplă cu Florin Salam, după ce a fost lovit cu pumnul, în Italia! Mesaj pentru fani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 13:31
Ce se întâmplă cu Florin Salam, după ce a fost lovit cu pumnul, în Italia! Mesaj pentru fani
Poză cu Florin Salam, în timp ce cânta

Ce se întâmplă cu Florin Salam, după ce a fost lovit cu pumnul, în Italia? Iată mesajul lui transmis pentru fani! Mai exact, artistul a participat la o nuntă de români, plecați în Italia, sâmbătă spre duminică, 27-28 octombrie. În timp ce-și făcea programul muzical, cântărețul a fost lovit de unul dintre nuntași cu un pumn în față. Ulterior, acesta acesta a fost luat pe sus de doi oameni prezenți la ce se voia drept fericitul eveniment și dus într-o cameră de hotel. Timp de trei ore, nimeni nu a știut nimic de el. Formația artistului a rămas la restaurantul cu pricina, mai apoi răspândind vestea acasă cu ce i s-a întâmplat vedetei. În prezent, situația este aproape rezolvată, însă vâlva și îngrijorarea pentru Salam persistă. Agresorul, pe nume Stan Lower, și-a transmis scuzele față de artist și familia sa, răpitorii sunt identificați, iar cântărețul a reușit, în cele din urmă să lase un mesaj pentru oamenii care-l îndrăgesc.

”Sunt bine! Mulțumesc! Pentru grija pe care mi-o purtați…Fanii mei, stați liniștiți că revin în forță la orice eveniment. Vă iubesc! Eu prin voi trăiesc! Orice s-ar întâmpla, sunt în picioare. Pentru voi, mai ales, pentru dușmanii mei care vor să mă vadă la pământ, dar, din păcate, nu se poate, ca am oamenii mei care mă iubesc. Sunt bine!”, a scris cântărețul, pentru a-și asigura admiratorii că este totul în regulă.

ce se intampla cu florin salam dupa ce a fost lovit
Florin Salam, alături de fiica și ginerele lui

Ce se întâmplă cu Florin Salam, după ce a fost lovit, în Italia! Fanii s-au bucurat să afle că este bine

De asemenea, acesta a postat și o înregistrare video prin care mărturisește cum au stat lucrurile în seara incidentului. În josul ei, au apărut zeci de comentarii precum: ”Eu aș spera să nu îl ierți pentru ceea ce a făcut! Nu ai cum să faci așa ceva unui om”, ”Mă bucur că ești bine! Ar trebui să își selectezi puțin mai mult cântările, pentru siguranța ta!”, ”Ești cel mai sufletist om de pe pământ și ai o inimă mare. Fii tare că domnul va avea grijă de tine și familia ta. Multă sănătate!”, au fost unele dintre multele comentarii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×