Deputatul Adrian Mocanu a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, după ce a trecut pe roşu

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 15:05
Deputatul Adrian Mocanu a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, după ce a trecut pe roşu GALERIE FOTO
Deputatul Adrian Mocanu a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Deputatul Adrian Mocanu a lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Buzău. Un polițist local care se afla în apropiere și a văzut accidentul a mărturisit că deputatul ALDE ar fi trecut pe culoarea roșie a semnaforului. Femeia nu a fost rănită grav, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în Buzău. Un polițist local a povestit că deputatul ALDE Adrian Mocanu ar fi trecut cu mașina pe culoarea roșie a semaforului și a accidentat o femeie chiar pe trecerea de pietoni. Politicianul a luat-o pe femeia de 27 de ani și a transportat-o la spital, unde s-a stabilit că nu este rănită grav, având câteva contuzii și traumatisme.

Adrian Mocanu este duptat ALDE
Adrian Mocanu este duptat ALDE

Deputatul Adrian Mocanu a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Polițiștii rutieri din Buzău au fost anunțați cu privire la un accident care s-a produs joi, în jurul orei 12:00, pe Bulevardul Unirii din Buzău. Oamenii legii au fost anunțați chiar de către polițistul local care a văzut cum femeia a fost lovită pe trecerea de pietoni de deputatul Adrian Mocanu. Acesta ar fi trecut pe roșu, susține polițistul local. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit că politicianul nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Deputatul ALDE este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×